sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vaatekaapin siivousta

Tarkoitus oli jo eilen siivota ja järjestellä vaatekaappi mutta sitten eilen olikin ikävästi migreeniä, niin eihän siitä sitten mitään tullut. Tänään onkin sitten paljon tekemistä eilisen takia, murr.

Tämän siistimmäksi en vaatekaappia saa, ei me normaalisti säilytetä kissoja vaatekaapissa : D
Tässä on kaikki iltalaukkuni.
Ärsyttävää, kun tämä bloggeri muuttaa tuota tekstin fonttia koko ajan. Välillä on ihan se minkä olen asentanutkin mutta sitten taas heittää jotakin perusfonttia, ihme juttu.

Huomenna muuten menen elämäni ensimmäistä kertaa Zumbaan. Otin sellaisen viikon kestävän kokeilujakson salille, ei maksa mitään. :)
Viikonloppuna onkin sitten menoa Helsingin suuntaan pitkästä aikaa, Hurtsin konserttiin. :)

 EDIT: Lisäsin huuto.nettiin parit saappaat myyntiin. Valitettavasti ovat ihan normaali pohkeiselle, koska myyn äitini puolesta niitä. Mutta saa vinkata kavereillekin niistä ja tietty hyvä, jos itsellekin sopii. :) Pitäisi laittaa kirppis taas, kun tuossa vaatekaappia siivotessa tuli taas uutta myyntiin. Huutoihin tästä!

5 kommenttia:

 1. Oi toi seeprakuvioinen laukku on tosi kaunis ja näppärän kokoisen näköinen. Aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. täytyypä mainita että jos olet facebookissa, niin siellä on ryhmä Isoille naisille, joka on siis isokokoisten kirpputori. vaatteet menee kaupaksi sen siliän tien, ja myös laatua arvostetaan, eli ne vähän arvokkaammatkin vaatteet menevät kaupaksi.. itse oon siellä tehny kauppaa jo monta kuukautta ja en vois olla iloisempi kun on saanu entiset myytyä ja uuttakin tilalle!

  VastaaPoista
 3. Heippa ja kiitos taas kommenteista, niitä on niin mukava saada. :)

  Olen ostanut tuon seeprakuvioisen pikkulaukun joskus tosi kauan aikaa sitten, olisiko ollut Aleksilta? Mutta on nyt jäänyt vähemmälle käytölle, kun Guessit ovat olleet tehokäytössä.

  Muutkin ovat maininneet tuosta Facebookin ryhmästä mutta en oikein jotenkin koe sitä omaksi jutuksi. Siis tuon facebookin kautta myymisen, huonekaluja olen kyllä kaupitellut sen kautta.

  VastaaPoista
 4. miten facebookista löytää ko. kirpputorin?

  VastaaPoista
 5. Voih, nyt en tähän hätään sitä löydä. Muilta apuja?

  VastaaPoista