lauantai 8. tammikuuta 2011

To Tre and back

Oli sitten eilen aikamoinen ajokeli Tampereella ja oikeastaan koko matkan takaisin Seinäjoelle.
En ole koskaan ennen nähnyt yhtä paljon autoja ja rekkoja tieltä suistuneina. Mekin saimme säikähtää, kun edessä ajava auto yhtäkkiä meni poikittain tiellä äkkijarrutuksen takia. Onneksi oli riittävästi turvaväliä!

Ensimmäisenä Tampereella suuntasimme Stockmannille ja taisi itseasiassa olla ensimmäinen kerta koskaan kyseisessä paikassa. Siellä suuntasin katsomaan, että saako Zizziä sieltäkin. Muutama rekki löytyi mutta oli aika hyvin saatu piilotettua. Moni varmasti kävelee ohi, jos ei siis varsinaisesti osaa hakea Zizziä. Pari yläosaa löysin mutta en mitään alesta. Todella harvoin ylensäkään löydän mitään ostettavaa alesta, kenkiäkin yritin alesta katsella mutta mitään edes sovittamisen arvoista en löytänyt.

Matka jatkui Ideaparkiin ja siellä tuli huomattua paikkojen aika paljon muuttuneen viime kerrasta. Erityisen kiinnostava uutuus oli tyylikäs ja erikoinen lemmikkitarvikekauppa fifi et fido. Sieltä en ostanut mitään, kun tarvetta ei oikeastaan ollut millekään erityisesti.
Hetken kun olimme kierrelleet kauppoja meille tuli kauhea nälkä, tarkoitukseni oli mennä syömään Pancho Villaan mutta tälläkään  kertaa emme sinne päässeet. Jonoa ei hirmusti ollut edessämme mutta ruoan odottaminen saapuvaksi pöytään tuntien ajan ei oikein huvittanut. Siellä oli useampikin pöytä vapaana mutta silti ruokia kuulemma saisi odottaa kauan. Kaksi ihmistä näytti olevan silloin ainakin salin puolella töissä, ehkä ongelma oli siinä. Yritimme myös 3 muuhunkin paikkaa mutta paikat olivat täynnä, joten suuntasimme sitten Pizzeria Hovikokkiin. Oli muuten hyvää pizzaa, nami nami.

Ideaparkin jälkeen vielä suunnaksi otimme Ikean. Sieltä löytyi kaikki mitä etsinkin, aina niin mukava käydä. :) Kaikki vaan toimii ja tuotteisiin oli taas keksitty yksinkertaisia ideoita mutta niin paljon ihmisen elämää helpottavia juttuja. Hyvä Ruotsi!

Tässä joitakin ostoksia.

Kehykset Ikea, kuva ostettu messuilta Seinäjoelta.
Lamppu Ikeasta.
Diorin meikkipohjustuvoide Emotionista puoleen hintaan.
Pari Zizzin yläosaa tuli tosiaan ostettua mutta en saanut niistä oikein edustavia kuvia. Ne tulee varmasti näkymään päivän asuissa vielä. :)

Tänään tuli tehtyä miehen kanssa maailman parasta salaattia. :) Laitoimme siihen mm. kanaa, pekonia, pastaa, paprikaa, herneitä, maissia, kurkkua, ananasta ja miehen annokseen tuli vielä fetajuustoa.

Huomenna riittää puuhaa vaikka kuinka mutta mukava päivä taas tulossa. Tuli katsottua äsken Entouragen uusin jakso Subilta. Täytyy alkaa taas seuraamaan!

2 kommenttia:

  1. Mä en edes tiennyt, että meidän stokkalta saa Zizziä! Täytyykin käydä siellä vilkuilemassa.

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Stocmann ei ole nyt oikein hallinnut tuota mainontaa, kun tuntuu ettei oikein kukaan ole kuullut siitä. Menin sinne ihan kurkistamaan sen takia, kun Helsinginkin stockalla on. :) Ne on siinä Almia jne. vieressä, eli missä on isoja kokoja.

    VastaaPoista