lauantai 15. tammikuuta 2011

Päivän asu

Innostuneena viimeiseen postaukseen tulleesta kommentista ajattelin, että laitetaampas päivän asu. Evansin saappaat tulivat suutarilta ja ovat nyt valmiit käyttöä varten.

Neulejakku - Crizpy, Tunika - Faith21 NY, Legginsit - Lindex, Saappaat - Evans
Näissä saappaissa on korkeampi korko ja korkeampi varsi. :)
Suutari pyysi uusista pohjista mielestäni liikaa, tingin 10€. Maksoivat 36 € loppujen lopuksi.

Nyt riennän kokkaamaan ja leipomaan. Tehdään miehen kanssa itse pizzaa ja sen jälkeen leivon huomisia sisustuskutsuja varten. :)

6 kommenttia:

 1. Noi on kyllä tosi upeat & sexyt saapikkaat! Kelpais mullekkin -varsinkin, kun Evansilla on niitä extraleveitä kenkiä, jotka vois sopia meikäläisenkin koipiin:)

  VastaaPoista
 2. Näitä päivän asu kuvia oon kans odottanu. :)
  Ihana tunika ja noih kengät, taidanpa kans mennä kurkkaa evansin valikoimaa.
  Ja olipa kalliit palat kenkiin, itselläni olis yhdet bootsit joihin pitäis tuollaiset laittaa, mut taidan niitä sit keväämmällä pitää vasta. Ku noin paljon makso. Tulee muuten aika kalliit kenkulat.

  -KataMaria-

  VastaaPoista
 3. Olipa suutarilla suolaiset hinnat. Saappaat on kyllä ihanat. Miten tarkkaan mittasit jalan kokosi ennen ensimmäistä tilausta? Itsellä on ns. rintava jalka (löydän kyllä kenkiä ihan normikaupasta siitä huolimatta) ja yritin sitä tuossa viikko sitten vertailla Evansin kokotaulukkoon, mutta ei oikein hyvin sujunut... Mieli tekisi tuollaisia pitkiä saapikkaita, niitä kun pohkeen paksuuden vuoksi hankalampi saada kenkäkaupasta.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista, niitä on tosi mukava lukea. :)

  En mitannut jalkaani ennen tilausta. Kokemuksesta tiesin, että jos saappaiden tiedoissa lukee extra wide fit niin silloin se luultavammin sopii tähän jalkaan. :)

  Lestiltään nuo saisi olla kapeammat mutta silloin en saisi varteen tarpeeksi leveyttä. Olen käyttänyt paksuja sukkia saappaiden kanssa, niin ei kuitenkaan sitten ihan hölsky kävellessä.

  VastaaPoista
 5. Kieltämättä mahtavannäköiset saappaat, noilla koroilla saattaisin mäkin vielä pärjätä - ainut vaan että miehen kanssa kulkiessa tulisi helposti amazon-olo :D Liian usein saappaissa on rasittavan liukkaat pohjat, mutta oletan tämän johtuvan siitä, että kovin monessa muussa maassa niillä ei tarvi tarpoa lumessa ja jäässä niinkuin Suomessa. Täällä Usassa pidetään saappaita paljon ympäri vuoden (en itse oikein osaa kuvitella kesähelteillä kulkevani saappaissa), mutta täällä pidetään talvellakin tiet ja parkkipaikat sulina, joten ihan hyvin pärjäisi liukkaammillakin pohjilla... Itse olen tosin pyrkinyt aina ostamaan nimenomaan Suomen oloihin sopivia saappaita, enkä nykyään enää mitään kovin liukkaita yksilöitä omistakaan :)

  Noh, jään tänne nyt kuolailemaan kauniiden saappaidesi perään...

  VastaaPoista
 6. Itse maksoin pohjien uusimisesta 23e/pari. On ollut kyllä kallis suutari :o

  VastaaPoista