tiistai 4. tammikuuta 2011

Look

Kuinka moni teistä inspiroituu muotilehdistä?

Valitettavasti lehdissä harvoin on plussakoon muotia esillä ja siksi voikin olla vaikea löytää vastavaa vaatetta kaupoista, joita on lehdissä nähnyt.Varsinkin Suomessa julkaistut muotilehdet tarjoavat harvoin mitään meille plussakokoisille. Joskus on lehdissä ollut ihan erikseen yritetty ja todellakin yritetty etsiä plussakokoisille päällepantavaa. Artikkelin on tehnyt yleensä joku ihan normaalikokoinen ihminen ja se tulos useinmiten on myös sen näköistä!

Iso-Britannian muotilehdet sen sijaan ovat oikein inspiroivia. Sain itseasiassa äidiltäni Brittiläisen LOOK-lehden tässä pari päivää sitten. Nyt vasta pääsin siihen enemmänkin tutustumaan ja sain taas todeta, että luen näitä lehtiä paljon enemmän mielelläni, kuin suomalaisia muotilehtiä. Mahdollisuus lehdessä esiteltyihin vaatteiden tilaamiseen on myös koko ajan kasvamassa, kun aina vaan useimmat yritykset toimittavat Suomeenkin. Eihän näissä lehdissä suoranaisesti esitellä esimerkiksi Evansin vaatteita mutta aika hyvin pinnalla olevaa muotia löytää Yoursin, NewLookin tai Evansin valikoimista.

Erityisesti lehdessä ollut juttu Nicki Minajista kiinnosti suuresti. Ja eihän noita muotikuvia voi olla katselematta!
Tämänkin lehden hinta näyttää olleen ainoastaan 4,50€, eli edullinen verrattuna esimerkiksi Elleen.

On olemassa pelkästään plussakokoisiin muotiin keskittyneitä lehtiä, esimerkiksi plus model magazine tai Daily Venus Diva. Onko muilla antaa vinkkejä plussakoon muotilehdistä? :)

Lisäsin muuten tuollaisen palkin tuonne oikealle, jossa näkyy tämän sivuston vierailijoiden lokaatiot. Toivottavasti ei häiritse ketään, sen pystyy kyllä itse estämäänkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti