lauantai 22. tammikuuta 2011

Päivän asu

Laitetaanpas taas päivän asua, kun niitä kysytään aika paljon.
On muuten huomattavasti mukavampi postata tälläisellä pöytäkoneella, jossa on kunnon kokoinen näyttö. Itselläni on käytössä nyt miniläppäri, jossa on 10.1" näyttö, eli todella pieni!! Silmät säästyy ja niskat myös.
Olen nyt siis kotona käymässä, kun mieskin lähti harrastuksien pariin toiselle puolelle Suomea.

Neule - H&M (normaalien ihmisten osastolta), Toppi - NewLook UK,  Leggarit - Lindex, Saappaat - Evans

Ostin tuon neuleen syksyllä Seinäjoen H&M:stä ja yllätykseni löysin sen siis ihan normaalikokoisten ihmisten puolelta. Niitä ei varmaan sieltä enää löydä mutta jäi harmittamaan kun en ostanut silloin tuota harmaanakin. Seinäjoen H&M:ssä ei ole muuten ollenkaan BB-mallistoa. Jos kysyisin syytä, niin minulle varmaan vastattaisiin, että ei ole tilaa tai kysyntää. Niinpä niin, asia ei taida olla ihan niinkään kysynnän kohdalla ainakaan.

Tänään on ollut taas yksi päivä seinätapettien ihmeellisessä maailmassa. Kävin hyvän ystäväni luona tänään ja raahasin sinnekin röyhkeästi mallit tapeteista mukaan. :) Tarkoituksena oli saada apua päätöksen tekoon ja sitä sainkin, sain tämän hetkiselle parhaimmalle vaihdoehdolle siis lisää vahvistusta. Mutta samalla tämä ystäväni kertoi muitakin paikkoja, joista voisin löytää lisää uusia tapettimalleja, eli siis lisää pähkäilyä. Mukavaa puuhaa tämä kuitenkin on. Niin ja kiitos ystävälle pähkäilystä. :)
Lähdin hommaan kyllä hieman hullunkurisessa järjestyksessä, ensiksi tietenkin tulisi päättää  lattialaminaatin sävy..sekin on siis vielä kesken.

Ensi viikolla on edessä Tukholman pyrähdys Siljan laivalla. Toivottavasti tänä vuonna ei käy laivamatkan suhteen yhtä huonosti kuin edellisellä kerralla. Silloin petti laiva ja VR. Siljan laivoilla olisi pian alkanut New York -teema. Harmittaa, kun hieman vaan missataan se.

Kiitoksia muuten kyselyyn vastaajille, vielä on toki aikaa vastata! On ollut todella mukava lukea teidän ajatuksia ja ehdotuksia tähän blogiin liittyen. :)

Karkkilakko kestää muuten edelleen. Tarkoituksena ei ole pitää dieettiä tms. vaan ihan yrittää tehdä järkeviä ratkaisuja ruokavalion suhteen. Haluaisin päästä eroon migreenin estolääkityksestä, jota ei siis edesauta lisäaineiden- ja värien popsiminen esimerkiksi karkkien muodossa. Onko muilla kokemuksia migreenistä tai sen lääkityksestä tai jotakin siihen liittyen, jota haluaisi jakaa? :)

5 kommenttia:

 1. Jos yhtään lohduttaa niin Tampereen H&M:ssä (ainakin siinä isommassa) on BB-mallisto... yleensä n. 2 rekkiä rumia rettuja joita ei kukaan täysjärkinen paa päällensä :/ H&M ei vaan oikein osaa :P

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti löydät mieluisat tapetit :)
  -M-

  VastaaPoista
 3. Jenni: Helsingissä käydessäni käyn tsekkaamaassa Kämpin H&M:n tarjonnan ja harvoin sieltä mitään mukaan tarttuu. Olet oikeassa, ei ne vaan oikein osaa. :)

  Thanks M! :)

  VastaaPoista
 4. Heippa, pitääpäs ottaa puheeksi tuo migreeni ja estolääkitys kun nähdään. Mulla nimittäin on kans ja olisi kiva saada jaettua näitä kokemuksia, kun kellään ei tähän mennessä tuttavapiirissä ole ollut vastaavanlaista vaivaa :) Rapsut Elviralle ja Johnnylle <3

  VastaaPoista
 5. Tuulia: Jos olet perjantaina paikalla, niin voidaan vaihtaa ajatuksia migreenistä. :) Rapsut meni perille <3

  VastaaPoista