tiistai 25. tammikuuta 2011

Possu Ponteva hiihtolenkillä

Oli niin kaunis ilma tänään, että päätin vihdoinkin vaivautua hiihtolenkille. Itseasiassa ensimmäisen kerran tänä talvena. Mutta aika siitä, kun ajatus lenkille lähtemisestä tuli ja siihen että pääsin vihdoinkin sinne ladulle, niin oli pitkä ja kivinen tie. :)

Housut - Ulla Popken, Takki - Ulla Popken <3 Huomatkaa Johnny alanurkassa. <3 <3
Urheiluvaatteita kun harvemmin tulee käytettyä, niin niiden paikallistaminen saattaa tuottaa vaikeuksia. Ihan urheiluliiveistä pipoon asti. :/ Kun tuo ylläoleva asu oli saatu puettua päälle ja kun astuin ulos niin huomasin, että meidän mittarin valehtelee..mukamas -2 astetta vain...better try -10. En kuitenkaan jaksanut mennä lisäämään vaatetta, kun kyllä sitä lämmikettä löytyy omasta takaa. Sitten alkoi suksien metsästys, ne kun eivät olletkaan siellä missä piti. Soitto miehelle, sukset löytyvät varaston sisäkatolta. Okei, miten se on ne sinne saanu ja miten saan ne sieltä pois? Hetken taiteiltua sählymailan kanssa sukset saavuttavat sylini. Sitten auton luo ja huomaan sen mukavasti hautautuneen lumen alle, eli mukavat alkulämmittelyt lumesta putsaamisesta. Automatkalla alkaa jo nälkä kurnimaan vatsassa, aamupalan voimalla olin siis menossa lenkille. Ja siitä aamupalasta oli kulunut jo sellaiset 3 tuntia.

Mutta sitten kun vihdoinkin pääsin sinne ladulle, niin oli se kyllä se arvoista.Hiihdin sellaisen 3 km lenkin, eli normaalien ihmisten mielestä varmaan tosi pieni matka. Mutta kyllä se ihan alkulämittelystä kävi, kun ensimmäinen kerta tänä talvena suksien päällä. Onneksi laduilla oli rauhallista, ärsyttävää jos on ruuhkaa ja saa koko ajan kuunnella, kun joku hengittää niskaan. Siihen faktaan, että papat hiihtää ohi on jo tullut ihan totuttua, että se ei sinänsä enää harmita. :)Naturel look. Tuo rillien huurustuminen on niin rasittavaa..Huomenna meneekin koko päivä Vaasassa. Pitää ottaa kamera mukaan, että saisi asukuvat kuvattua vähäsen erilaisessa ja mukavammassa ympäristössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti