tiistai 9. marraskuuta 2010

Ulkoiluvaatteista asiaa

Olin tänään lenkillä (!) ja vetäisin jalkaani viime vuonna tilaamani Ulla Popkenin laskettelu/ulkoiluhousut ja ajattelin ne nyt esittellä täällä. Housut ovat ollet hyvät ja mieli tekisi tilata lisää Ulla Popkenin ulkoiluvaatteita. Tänään tuuli juuri kuvasto, jossa on aivan ihana ulkoilutakki. Hinnat ovat aika korkeita, mutta laatu on hyvä.Ensinnäkin lahkeensuissa pitää olla mielestäni vetskarit. Suomesta en ole tällaisia vielä koskaan löytänyt. Snoukkakengän saa huomattavasti paremmin jalkaan, kun on vetskari. Ja toiseksi jotenkin ahdistaa, jos housun lahkeet kapenevat.


Nämähän on ihan perushousut, mutta toimivat mainiosti. Lämpöä riittää hyvin, vaikka olisikin kovat pakkaset. Nämä on kokoa 50/52, Ullla Popkenin koot ovat mielestäni aika reiluja. Näissäkin on tilaa vielä vaikka paisua lisää. :)

Tällä hetkellä minulla on kaksi ulkoilutakkia käytössä. Ongelma vaan on, että toinen on hyvä pituudeltaan mutta paksuutta saisi olla lisää. Toinen takki on arvatenkin sopivan paksuinen, mutta liian lyhyt.

Tätä takkia tekisi nyt kovasti mieli. Tässä takissa on 3 in 1, eli irrotettavaa fleeceä löytyy. Ulla Popkenin sivuilla on tällä hetkellä tiedote, että näitä ilmeisesti saadaan vielä lisää. Hyvin tyypillistä, että sieltä on tavara loppunut kesken. Joka vuosi sama juttu, hyvä heidän kannalta, mutta ei meidän. :/

Nämä housut kiinnostaisi myös. Mutta mutta nämäkin ovat loppuneet kesken. Tekstistä ei ihan saa selvää, että onko näissä vetskareita laskeensuissa.

Jos joku on lähdössä Saksaan, niin voisin huikata muutamista tuomisista..anyone? ;)

1 kommentti:

  1. Heippa! Miten olis, olisko sulla Elviirasta mitään semmoista kuvaa jonka haluaisit antaa julkaistavaksi http://galaxi.yle.fi/lemmikit -sivulle? :] Maksua en voi antaa, mutta Eltsu pääsis edustamaan persialaista tuonne kuvagalleriaan... ;)Jos sulla on joku kuva, niin heitä mailia jneiah(at)gmail.com :]

    VastaaPoista