perjantai 12. marraskuuta 2010

Rewind

HipHei, tämä on järjestyksessään 100 kirjoitukseni. Nyt pitäisi varmaan keksiä jotain erikoista kirjoitettavaa, mutta ajattelin ihan vain kertoa tämän viikon puuhailuistani.

Viimeksi kirjoitin lenkkeilystäni ja ajatelkaa... seuraavana päivänä liikuin vielä rankemmin. Silloinhan satoi ainakin täällä Seinäjoen suunnalla paljon lunta ja minä tein suurimmaksi osaksi tämän taloyhtiön pihatöistä, 3 tuntia siinä meni uurastaessa koko piha puhtaaksi lumesta. Suoritukseni jälkeen olo oli kuin maratoonarilla! Jossakin vaiheessa mieleen hiipi, että oliko sitä nyt pakko sataa näin paljon. Mutta lumi on niin kaunista, että ihan hyvällä mielellä lykin sen 3 tuntia. :)

Kaupoilla on tullut jonkin verran käytyä tällä viikolla, ihan pari joululahja hankintaakin on tullut tehtyä. Täällä Seinäjoella avattiin uusi sisustusliike Sapira, jossa piti tietysti heti päästä käymään. Sivuille ei ole näköjään vielä päivittinyt uudet tiedot, sillä liikettä Kauhavalla ei enää ole vaan se nimenomaan siirrettiin Seinäjoelle. Tykkäsin liikkeestä paljon, muistutti aiemmmin täällä ollutta sisustusliike Fiioa.Huurteiset ruusut on hankittu liikkeestä, ihanan talvisia ja herkullisia!

Lisäksi Iskussa tuli piipahdettua ja sieltä ostin tuikun -20% alennuksella.


Joskus aiemmin täällä mainitsin tulossa olevista muutoksista elämääni ja ainakin yhden osan muutoksista voin nyt paljastaa. Olemme muuttamassa Vaasaan ensi vuoden alusta. :) Tämä johtuu pääosin mieheni halusta vaihtaa työpaikkaa, mutta en ole muutosta vastaan mitenkään. Olen asunut täällä Seinäjoella jo yli 10 vuotta, että muuttaminen ei ole pahitteeksi. Muitakin muutoksia on luultavasti tulossa ja kerron niistä sitten ajallaan.

Tuossa vähän aikaa sitten kotiuduttiin, käytiin katsomassa leffassa Napapiirin sankarit. Olin sen suhteen aika skeptinen, mutta hyvähän leffa se oli. Ja ne maisemat, teki mieli heti lähteä lappiin niihin maisemiin. Levillä ja Rukalla on tullut käytyä monet kerrat ja aina sinne menee aina yhtä mielellään. Kaksi edellistä joulua on tullut vietettyä Levillä, mutta tämä vuonna aiotaan pysyä ihan koti maisemissa, mukavaa näinkin päin välillä.

Saatiin napattua Elvirasta ihana kuva tällä viikolla. <3

2 kommenttia:

  1. Vaasaan! :O Apua! Te ette sitten enää ole S-joella kun mä tuun Usasta?

    Noh, ei muuta kuin HYVÄÄ MUUTTOA! :D

    VastaaPoista
  2. Tammikuussa olisi tarkoitus muuttaa, mutta saattaahan se venyä. :)

    VastaaPoista