tiistai 23. marraskuuta 2010

Flo G

Hobby Hallin paketti saapui eilen ja onneksi toppatakki oli just hyvä. :) Tilaamani Raiskin ulkoilutakki oli liian pieni, vaikka tilasin kokoa 54. Hullua että, Flo G toppatakki oli kokoa 52 ja siis ihan sopiva. Luulisi, että kotimaisella valmistajalla olisi reilu mitoitus.


Jaksoin pinnistellä näinkin pitkään ennen kuin laitoin jouluvalot ulos. Olen aina yleensä ensimmäinen tämän asian suhteen tässä rivitaloyhtiössä. :)
Niistäkin otin kuvan, mutta tuo kuvalataus ei suostu toimimaan taaskaan.

Tuo mieheni aloitti tänä vuonna harvinaisen aikaisin kiusaamiseni joululahjoilla. Tänään tuli paketti Amazonista, joka oli siis osoitettu miehelleni. Arvelin, että siellä saattaisi olla jotain joululahjaksi, kun en saanut lupaa avata sitä. Niinhän sieltä sitten paljastui 3 valmiiksi paketoitua pakettia ja ne on osoitettu allekirjoittaneelle, nyt ne makaa tuossa pöydällä ja arvatkaa tekisikö mieli kurkkia!! Miehelläni on aina tapana keksiä jotakin hauskaa jouluksi. Yhtenä jouluna sain yhden ison paketin, jonka sisällä oli monta pienempää pakettia. Aina yhtä jännää..niin ja ikäähän on vasta se 28. :)

3 kommenttia:

 1. Kivan näköinen takki, eli taidankin tästä mennä Hobby Hallin sivuille. Olen tuskaillut meinaan koko syksyn mistä löytyisi toppis. Villakangas takkeja kun on pitkärivi!
  Nuo ulkomailta tulevat pakettikortit piinaavat täälläkin! Himputti taas toi posti miehen nimellä saapumis-ilmoituksen!

  ps. Pidän todella paljon blogistasi ja kirjoitustyylistäsi!

  VastaaPoista
 2. Heips!
  Kiitos kivasta kommentista. :)

  Tuo takki on kyllä lämmin, tänään viimeksi tuli testattua tuolla aika kovassa pakkasessa. Mukava tietää, että en ole ainoa, jonka mies on innokas tilaamaan ulkomailta paketteja. Tänään ei muuten tullut yhtään pakettikorttia, jee!

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  On kyllä mukavannäköönen toppis :) Kävin itte tänään Seppäläs ja sielä oli isojen mallistos untuvatakkeja, mustana ja beigenä. Mustasta ei ollu sopivaa kokoa mutta ystävällinen myyjä lähti koneelta kattomaan, missä olis ja palas sitten positiivisen tieron kans. Kurikan Seppälästä on ny sitte tulos mulle takki, ei tarvi enää ens viikolla palella ;)

  -mirkka-

  VastaaPoista