maanantai 8. marraskuuta 2010

Lumi

Ensilumen sataminen on mielestäni aina yhtä ihanaa ja tunnelmallista. Itseäni ei haittaa yhtään vaikka talvi taas tulee, paljon kyllä kuulee ympärillä juuri sitä päinvastaista. :)

Mainitsin Ilonaan menemisestä ja sinne tosiaan sitten mentiin perjantaina. Silloinhan oli avajaiset ja paikalla oli todella paljon ihmisiä. Olisi pitänyt ostaa lippu ennakkoon, mutta kaikki olivat jo menneet. Mutta siinä pari tuntia (!!) jonottaessa kävi ilmi, että aikalailla samalla tavalla ne lipun ostaneetkin joutuivat jonottamaan. Sisään ei päästetty hetkeen ketään, kun talo oli täynnä kutsuvieraita. Noh, sisään siis päästiin ja paikka oli mielestäni ihan ok. Komia on edelleen tsekkaamatta, mutta siitä paikasta en ole kuullut oikeastaan mitään hyvää. Julkaisu kelvollisia kuvia ei oikeastaan ole ja muutenkin olen ottanut kuvia aika vähän, kamera tahtoo nykyään unohtua aina kotiin.

Hain tänään kauan odottamani Elloksen paketin. Tilasin jokin aikaa sitten sellaisen paksun talvitakin, mutta pieleen meni taas ostos. Takki oli ihan liian pitkä ja iso. Paksulle talvitakille kyllä on tarvetta, kun edellinen men rikki viime talvena. Yritin etsiä teille kuvaa siitä Elloksen sivuilta, mutta se on ilmeisesti myyty niin loppuun. Etsintä siis jatkuu. :)

Tämä ilta menee tiiviisti telkkarin edessä, Täydelliset naiset palaa tauolta. Lisäksi tulee Diili ja Californication.

Terveisin,

Telkkarin orja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti