lauantai 20. marraskuuta 2010

Satumetsä

Eilen tuli nähtyä uusin Harry Potter, tykkäsin! Olen nähnyt kaikki ja kyllä tuo uusin menee ihan parhaimpien joukkoon. Ärsyttää vaan nuo kanssa katsojat. Eilenkin leffateatterissa oli takana jotain teiniksejä, jotka veti kaljaa ja olivat vähäsen liian äänekkäitä. Lisäksi vieressä oli sellainen tyyppi, jota ei ilmeisesti leffa kiinnostanut pätkääkään. Miksi pitää tulla katsomaan, jos leffa ei kiinnosta? Lajityyppinä Harry Potter on varmasti tiedossa.

Tänää käytiin isommalla porukalla Vaasassa katsomassa toiseen otteeseen (toivottavasti) uutta tulevaa kotiamme. Lisäksi kaupoilla vierähti hetki. Minä en ostanut muuta kuin Iittalan myymälästä tämän ihanan Satumetsä mukin.


Yleensä kallistun sisustuksessa ja astiastoissa yksinkertaisuuden puolelle, mutta hurmaannuin tähän ihan täysin. Tämä yksilö maksoi 10€, tykkään. :) Muistelisin, että Jenni on hankkinut jo aiemmin tätä samaa sarjaa...vai muistankohan ihan väärin?

Yksi viime vuoden parhaimpia ostoksia on ollut GHD-rauta, kiharsin hiukset sillä eilen ja vielä tänäänkin kiharat on olemassa. Lakkaakaan ei ole tarvinnut laittaa kilokaupalla. :) Lisäksi innostuin pitkästä aikaa laittamaan kynnet Konadilla.


Siistin kynnet vielä kuvan ottamisen jälkeen, aina tahtoo vähäsen lipsua.

Huomenna on ohjelmassa ilotulitteiden ihastelua. Keskustassa on joulunavajaiset ja kaupoilla tulee siinä sivussa varmastikin käytyä. Olenko kertonut, että olen jouluihminen henkeen ja vereen? Tykkään siis kovasti kaikkeen jouluun liittyvästä ja jouluvalmisteluista. Lahjojen ostaminen muille on mukavaa puuhaa, yritän aina miettiä tarkkaan lahjan saajaa, että ei tulisi ostettua ns. turhaa. Aina ei lahjat mene nappiin, kuten viime vuonna...mikähän se keskisininen loppujen lopuksi oikein on? ;)

 Hauskaa lauantai-iltaa! :)

2 kommenttia:

  1. Oon itseasiassa hankkinut tuota Taika-sarjaa yhden ja saanut lahjaksi yhden. Omistan punaisen ja valkoisen mukin - kalliita ovat. Pidän kyllä kovasti myös tuosta Satumetsästä ja saatan hyvinkin hankkia siitäkin mukin tai pari!<3 Upeet hiukset muuten!

    VastaaPoista
  2. Iittalan myymälän myyjä sanoi, että Satumetsän tuotanto lopetetaan. Mutta sitten, kun katsoin mukia, niin siinä olikin "kausituote"- tarra. Eli eikö se sitten ollut odotettavissakin, kun mmyyjän puheista ymmärsin, että se ei ollut odotettavissa. Noh, söpöä sarja kuitenkin. :)

    VastaaPoista