maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen reissu

Pääsiäisen reissusta kotiuduttu eilen, oltiin tosiaan päivä Tukholmassa -risteilyllä Silja Symphonylla. Oli ihana reissu, poitsu nautti selvästi. Tosi paljon oli lapsiperheitä laivalla, poitsu sai puhua vauvakieltä muiden samanikäisten kanssa. Oli aika hellyttävää. :)

Silja Symphonylla on uudistettu kauppoja ja hyttejä. Meillä oli Deluxe hytti, sekin oli kokenut uudistuksen. Viking Grace on kyllä ollut hytiltään paras..noh tietty uusi laiva on uusi laiva. :) Heti kun laiva saapui Tukholmaan, niin lähdimme kävellen etenemän kohti tunnelbanaa. Ensiksi menimme metrolla T-Centralen asti ja sieltä sitten vaihdoimme ihan junaan. Junalla sitten menimme Solnan asemalle, jossa The mall of Scandinavia sijaitsee. Meillä meni sähläilyssä ainakin tunti hukkaan, meitä neuvottiin asemalla vääriin ja hypättiin väärään junaan! Kyllä otti päähän. Laivalta saa ostaa sellainen matkustuslipun, joka on 75 min voimassa aina kerrallaan. Sen mukana tuli kartta mutta se oli kyllä huono. Tai sitten vain Tukholman metrokartta on epäselvä. Lontoon metrossa tai junissa ei ole ikinä eksytty mutta Ruotsissa sitten tehtiin niin..aika erikoista. :D

Mutta se Mall of Scandinavia oli kyllä vaivan arvoinen paikka. Minulle tuli ihan mieleen Lontoon Westfield. Harmitti, kun aikaa ei ollut sitten kauheasti siellä pyöriä, syödäkin piti ja tietty poikakin tarvitsi ruokaa. Minä ja äiti voidaan olla ilman ruokaa, kun ollaan shoppailemassa mutta nyt oli miehet ja poitsu mukana, niin piti priorisoida uudelleen. :)

Nyt tulee paljon kuvia. :)

Silja Symphony DeLuxe-hytti.

Hytissä oli tuollainen hauska paikka, jossa poitsu vietti paljon aikaa..jopa ennen nukkumaanmenoa. :)
Pojan nallukka on matkoilla aina mukana.

Eka kerta pallomeressä!

Vaatteita ei tuolla laivalla ollut itselleni mitään. :D
Ostoskeskus sijaitsee ihan juna-aseman vieressä, kätevää!


Oih, ihana Newbie!Tuolta ostettiin legoja pojalle. :)
Asuna: paita - Zizzi / farkut - Zizzi / huivi - Cream / kengät - Adidas

Asuna neuletakki - Yours / tunika - Yours/ farkut - Zizzi / laukku - Michael Kors
Tuolla ostoskeskuksessa oli kyllä panostettu lapsiperheiden viihtyvyyteen. Siellä wc-tiloissa oli iso keittiö, jossa sai lämmittää lasten ruokia ja syöttää rauhassa, sohvia imetystä varten, monta vaipanvaihtopistettä ja siistit tilat. :)

En paljon ostanut tuolta, kun oli kiire. Mutta ei siellä varmaan plussakokoisia vaatteita olisi hirmuisesti ollutkaan. Åhlensilla kävin, siellä oli osasto plussakokoisille vaatteille mutta ei mitään mielenkiintoista ostettavaa. H&M oli iso, olettaisin että siellä olisi ollut plussaosasto mutta en ole varma. Pakko mennä tuonne uudestaan pian! Tai sitten se Uumajankin uusi ostoskeskus kiinnostaa, siellähän on Ikeakin nykyään. Täältä Vaasasta ei sinne kestä pitkään. :)

Tykkään tästä miehen ottamasta kuvasta! :)

Ostoksia tein laivalta vähän, lähinnä makeisia ja kosmetiikkaa. Sinne oli tullut Ritualsin tuotteita myyntiin, tuntui laadukkailta. Piti ostaa kokeiluun. Onko muilla kokemusta?

Smashboxia saa tuolta, jei!

Spa Ritualsin tuotepakkaus, ihana tuoksu!
Sellainen reissu. Missä lukijat vietti pääsiäisen? :)

2 kommenttia:

  1. Sama reissu on meillä pian edessä. Oliko metroasemilla hissit, että pääsi hyvin vaunujen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli! Tosin niissä oli erittäin etova pissan haju, hyiiii.

      Poista