keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kosmetiikan uutuuksia

Tutustuin muutama vuosi sitten kotimaisen kosmetiikan yritykseen nimeltään Dermosil. Tilasin silloin yhden kerran ja sitten se yritys unohtuikin.

Nyt sitten nykyisessä työpaikassa tulee postia Dermosililta ja minä innostuin tuotteista taas. Kyseessä on yritys joka sijaitsee täällä Vaasan lähellä. Tuotteet tuleekin postissa aina ihan parissa päivässä, ne tuodaan ihan kotiovelle asti. :) Jos tilaus ylittää 50€, niin ei tarvitse maksaa postareita ollenkaan.

Tilasin tässä ihan muutama päivä sitten seuraavanlaisen satsin.
Tilasin säästökokoisia pusseja, joissa poitsulle sopivaa vaahtoavaa pesuainetta ja sitten ihan aikuisille käsienpesuainetta. Toisessa kuvassa on öljyvoide, käsivoide, meikkisiveltimien puhdistusspray ja extrana tuli tuollainen aurinkovoidestick. Alimmassa kuvassa on tuollaisia minikynsilakkoja, jotka tuli söpössä rasiassa.

Tuolla on tosiaan kiva juttu, että kun ostokset ylittää tietyn summan, niin saa valita ilmaisia tuotteita. Bonuspisteitä kertyy jokaisesta ostosta.
Dermosilillä osataan kiinnittää huomiota muotoiluun, toimivuuten, laatuun ja hinta on myös yleensä laatuun nähden oikein sopiva.

Onko muita, jotka ovat tuolta tilanneet? :)

Instagramin puolella taisinkin esitellä tuon kauniin Vallilan vahakankaan, ostin sen suojaamaan tuota keittiönpöytää. Poika on innokas siihen hakkaamaan kaikkea lusikoista lähtien, joten tabletit eivät kauheasti suojanneet pöydän pintaa. Aluksi poitsu yritti tehdä taikuritemppua, eli vetää pöytäliinan pois. :D Nyt uutuuden viehätys on hävinnyt ja pöytäliina on maltettu jättää rauhaan. :)

 Me lähdetään pääsiäisenä päivä Tukholmassa- risteilylle. Jei. Viimeksi oltiin laivalla, kun poitsu oli alle 5kk. Nyt on vähän erilaiset meiningit, mukavaa varmasti tulee! Päästään käymässä siellä Mall of Scandinaviassa. Siellä on ainakin Disneyn liike, jossa pitää päästä käymään ja lisäksi muistaakseni Legolla on liike siellä. Yritin katsella plussakokoisia merkkejä mutta en nähnyt kyllä edes Zizzin liikettä. Zizzi on kyllä mielestäni aika huonosti edustettuna tuolla Ruotsissa. Jos siellä ei ole tarpeeksi asiakaskuntaa. :D


7 kommenttia:

 1. Me käytiin tuolla Mall of Scandinaviassa hiihtolomalla, oli hieno paikka! En tainnut plussavaatteita löytää mutta ihania sisustusliikkeitä oli :P

  VastaaPoista
 2. Oon tilannut useinkin dermosililtä. Oon tykästynyt heidän ripsariin, jota pitäis saada lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkejä en ole kauheasti vielä tilannut mutta katsellut kyllä olen. :)

   Poista
 3. Minäkin olen ihmetellyt Tukholman huonoa plussatarjontaa. Veikkaan, että ainoat paikat keskustassa voisivatkin olla Åhlens ja NK, jotka varmaan suurina tavarataloina on älynneet ottaa jotakin valikoimiinsa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustaan ei nyt ehditä, kun koko päivä menee siellä uudessa ostarissa varmasti. Mutta on se kumma kun siellä on liikkeitä niin paljon ja jos plussakokoisia vaatteita ole missään! :D

   Poista
  2. Alkoi nyt kiinnostamaan tämä Stockiksen plussamuoti, niin tuommosen linkin löysin. :)

   http://www.fettmagazine.com/shopping-i-huvudstaden/

   Poista