sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Asukuvaa ja kuulumisia

Heippahei näin taas melkein viikon paussin jälkeen.

Kiirettä on pitänyt. Eilen oli kuitenkin hauska päivä, kun lähdettiin autolla miehen ja poitsun kanssa tuohon läheiselle paikkakunnalle blogiyhteistyön merkeissä. Postausta siihen liittyen pian tulossa, kannattaa pysyä kuulolla! :)

Otin nopsaan kuvaa asusta, jonka laitoin sinne tapaamiseen päälle. Ihanaa kun kelit on lämmenneet ja ei tarvitse pukea montaa kerrrosta päälle. Poitsulle onkin sitten vaikeampi keksiä päällepantavaa. Nyt etsinnässä onkin sellainen softshell-haalari, joka olisi lämmin mutta kuitenkin hengittävä! Saa antaa ehdotuksia. Name It:n haalareita on kehuttu, ehkä päädytään siihen. Kävin läpi monta merkkiä mutta joko ei ollut kokoja tai sitten muuten en vain tykännyt kuosista.
No joo, lähdin harhailemaan..tässä sitä pikaista asukuvaa. :D


Eikös näin keväällä ole ihan normaalia nostattaa talokuumetta? :D Miehillä se on varmaan usein moottoripyöräkuume mutta meillä kyllä on talofirmojen sivut aika usein auki. Onneksi kesällä on Seinäjoella asuntomessut, niin pääsee lähelle helpottamaan tätä kuumeilua. Kuinka ihana olisi omakotitalo omien toiveiden pohjalta! Hommaa siinä omakotitalossa riittää, siis ihan siinä ylläpidossakin mutta olisi varmaan sen arvoista. Asuin kuitenkin 16 vuotta elämästäni omakotitalossa Tuurissa, joten kyllä sitä omaa rauhaa kaupaa. Tosin, nykyään kun pitää saada mahdollisimman tehokkaasti käytettyä kaikki tila, niin ne omakotitalot muistuttaa ennemmin rivitaloja. Täällä Vaasasssa on moni asuntoalue juuri sellainen, että vieri vieren on isoja taloja. Meillä on/oli kiikarissa yksi hyvä tontti mutta ei nyt tiedä, että mikä sen kohtalo on. Kesään mennessä varmaan selviää.

Perjantainakin muuten riitti tohinaa, kun mentiin Baby-Styleen täällä Vaasassa kuvauttamaan tuota meidän poitsua yhdessä melkein saman ikäisen tytön kanssa. Ai että tuli hauskoja kuvia, kun laitettiin heidät istumaan tuolille ihan vierekkäin. Se tyttö olisi vaikka voinut pussata meidän poikaa mutta poitsu oli ihan ihmeissään ja taisi pelätä tyttöbakteereja. :D Huomenna mennään käymässä heidän luona, poitsu saa taas pelätä tyttöbakteereja. Ai että nuo taaperot on ihania.

6 kommenttia:

 1. Kiva asu, sininen pukee sinua. :) Meilläkin on vähän tuota talokuumetta liikkeellä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on kyllä sellainen väri, sitä pitäisi käyttää enemmän! Talvityypille sopii tuollainen vahva sininen, pastellit ei niinkään. :) Meinaatko myös lähteä asuntomessuille kuumetta hellittämään? ;)

   Poista
 2. Bongasin jo sut niistä kuvista! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, meillä on tuo name it softshell haalari ja se on kyllä hyvä! Poika nukkuu vaunuissa päikkäreitä niin reimatecin vk haalarilla hikoili ittensä aina märäksi mutta tuon softshellin kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ihan sama juttu, Reiman haalarissa poika tuli kauppareissulla ihan hikiseksi! Ei kiva! Nyt on haalari hankittu, Name It: n softshell se on! :)

   Poista