lauantai 12. maaliskuuta 2016

Päivän asu / OOTD

Moikkamoi. :)

Olen tässä miettinyt sitten kuitenkin erillisen blogin perustamista, joka keskittyisi pelkästään perhe-elämän asioihin. Täällä blogissa on kuitenkin paljon sellaisia ihmisiä, joita ei kiinnosta meidän poitsun puuhailut ja sitten varmaan teitäkin on joita kiinnostaa. :)
Tänään mietittiin uudelle blogille sopivia nimiä miehen ja poitsun kanssa kaupungilla pyöriessä. Mies ehdotti söpöä nimeä;bunny baby. Onko muita ehdotuksia, otetaan ilomielin ehdotuksia vastaan. :)
Tuli muuten tässä mieleen, tänne Vaasaan tulee Fazerin kahvila. Vähän ihanaa! Se on ensimmäinen laatuaan täällä Pohjanmaalla. Tuli vain mieleen, kun mentiin sen ohi tänään ja sinne oli jo saatu logot ja kaikki pystyyn. :)
Niin ja Burger King avataan myös tänne pian. Olen yhden kerran elämässäni käynyt siellä syömässä ja sekin oli Saksassa asti..juuri kun oli se "hullun lehmän" tauti. :D

Olen metsästänyt kaupungilla kuumeisesti synttärilahjoja, nimittäin tässä kuussa on isäni ja veljeni synttärit. Lähetin tänään paketin veljelleni tuonne Usaan, oli sillä tavalla aika edullista..paketin lähetys maksoi noin 35€. Kun veljeni lähetti minulle pakettia (saman kokoinen), niin se maksoi tuplasti enemmän sieltä!

Mies otti pari asukuvaa ennen kuin hilppaistiin kaupungillle. Ainiin, päälläni oli se Zizzin uusi takki. Olisi pitänyt siitäkin ottaa kuvaa, pöh.Päällä tunika - Yours / musta paita - H&M+ / farkut - Zizzi / kengät - Adidas

Pitää nyt kuitenkin mainostaa poitsun uusinta leikkikalua, vaikka perustankin sen toisen blogin. 

Meillä tosiaan poika on mutta oli tämä leikkikeittiö pakko ostaa, kun on niin kova poika leikkimään kattiloiden ja sen sellaisten kanssa. On tällä kyllä leikittykin, että hyvä ostos oli. Nöpsylle vain terveisiä, että saa tulla leikkimään. :D11 kommenttia:

 1. Toi on niin hieno! <3

  Meillä on mun keittiöasiat niin kovassa käytössä pojalla, että naurattaa. Tänään rattaiden tavaratilasta löytyi jäätelökauha! :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä meidän pojista taitaa vain tulla aika nykyaikaisia miehiä. Keittöhommat ei pelota. :D

   Poista
 2. Kivasti alkaa raskausmaha jo näkyä ♥

  VastaaPoista
 3. Meilläkin pojat leikki keittiöleikkejä pienenä. Nyt jo teinejä ja edelleen keittiöhommat kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuntuu olevan aika yleistä. Juuri tänään juttelin yhden perheenäidin kanssa, jonka pojat ovat myös innokkaita leikkimään keittiössä. :)

   Poista
 4. Mun mielestä ei kannata perustaa toista blogia. Päivität tätäkin niin huonosti, että toinen blogi tarkoittaa kuitenkin tuplasti työtä ja vähemmän postauksia molempiin. Oletko siis raskaana? Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämäni pyörii nyt tämän pienen ympärillä ja niistä asioista haluaisin postailla enemmän. Saada keskustelua aikaan ja vertaistukea. :) Mutta kyllä minua edelleen plussamuoti jne. kiinnostaa ja niistä postailen! En ole sitä toista blogia vielä perustanut. Nii ja en kyllä tietääkseni ole raskaana. :)

   Poista
 5. Minä pitäisin kaiken samassa blogissa. Blogit kehittyvät ja muuttuvat. Voi skipata ne postaukset jotka eivät kiinnosta :)

  VastaaPoista
 6. Minustakin tämä yksi riittäisi :) Intoa on kyllä lukea ja nähdä sinun elämää ihan kokonaisuutena, johon lapsikin kuuluu :). Kunhan aiheet vaihtelevat, niin ihmisten kiinnostus varmasti säilyy.

  VastaaPoista