maanantai 9. helmikuuta 2015

Tukasta asiaa

Tukkatohtorilla tuli käytyä tuossa viime viikolla ja nyt kevyempi pää. Muistelin, että olisin viimeksi käynyt parturissa marraskuussa. Parturini oikaisi minua sitten, että kyllä se kuule oli viime syyskuussa (!!). Oli siis jo korkea aika mennä näyttämään tätä pehkoa parturille. Ehdotin itse ensiksi, että otetaan 5cm pituudesta pois mutta parturi ehdotti, että eiköhän oteta 10cm pois. No siihen sitten päädyttiin ja ei harmita yhtään. Tukka kuivaa nopeammin, ei ole niin raskas ja hiukset saa helposti vielä kiinnikin.

Olimme ystäväni perheen luona vierailemassa weekendinä ja mies nappasi minusta kuvan siellä, näkyy tuo uusi tukka ihan hyvin. Pikkumies oli tietysti mukana. :)


Huomatkaa eripari sukat, olen näköjään ottanut mallia Robinista. :D

Meillä mies on sairastunut influenssaan (luultavasti sitä) ja nyt täällä pelkään, että koska tarttuu minuun tai poikaan!! Toivottavasti ei tartu, nyt ei ainakaan tunnu mitään oireita ja poikakin on reipas oma itsensä. Tarttumisaika on googlen mukaan sairastumisesta 1-3 päivää, joten jos tuohon on luottamista niin vaara on pian ohi. Tällä viikolla on meillä ristiäiset, toivottavasti ollaan kaikki terveitä siihen mennessä.


3 kommenttia:

 1. Hyvältä näytät, niinkuin aina! :) Kiva nähdä yhteiskuva teistä vauvan kanssa!
  Oletko muuten itse palautunut hyvin leikkauksesta ym?

  Mukavia keväisiä päiviä toivotellen,

  KR

  VastaaPoista
 2. Kiitod KR. :) Olen palautunut leikkauksesta tosi hyvin, heti alusta lähtien kaikki on mennyt hyvin. Lääkäritkin kehui kovasti, kun olin silloin vielä sairaalassa. Jälkitarkastus on ensi viikolla, jos pääsisi pikku hiljaa aloittamaan taas saliharrastuksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla!! :) Hienoa että pääsee nauttimaan vauvasta alusta asti kun voi itsekin hyvin!
   Toivottavasti pääset pian harrastamaan, tulee lisää jaksamista arkeen! :)

   KR

   Poista