keskiviikko 4. helmikuuta 2015

OOTD

Kävin tänään poitsun kanssa vyöhyketerapiassa ja pyysin äitiäni nappaamaan kuvan meistä. Hän on ollut täällä hoitamassa poitsua, ei malta pysyä poissa. :D No ei vaiskaa, aivan ihanaa saada hoitoapua, en voisi olla iloisempi ja kiitollisempi siitä, että meidän molempien vanhemmat ovat aina valmiita auttamaan ja tykkäävät kovasti hoitaa poitsua. :)

En muista, että olenko täällä esitellyt tuota Evansin takkia. Ostin takin viimeisimmiltä Lonton reissulta, se taisi olla silloin joulukuussa 2013. Ikävä on Lontooseen!


Nuo nahkaiset Evansin saappaat ovat kyllä olleet kovassa käytössä, nuokin taisin ostaa silloin samalta reissulta! Saappaissa on kumipohja ja niillä on helppo pysyä pystyssä. Nuo oli silloin kalliimmat kuin muut saappaani mutta kyllähän paremmasta laadusta saakin maksaa.


Kyllä tuo turvakaukalon kantaminen käy ihan työstä, poitsukin painaa nykyään jo yli 4 kiloa. :)


 neuletakki - GoSis (Sokos) / toppi - Zizzi / housut - Seppälä GG / saappaat - Evans

Nopean näpsyn otin vielä tuosta päivän asusta. Tekisi muuten kauheasti mieli lähteä käymään Mäntässä, siellähän on se Yoursin myymälä. Viimeksi vain kun siellä käytiin, niin tulin sieltä sen keuhkokuumeen kanssa pois. Se Yoursin myymälä on vanhassa myllyssä, olisiko sieltä voinut saada keuhkoihin jotakin? Kuulostaa hassulta mutta on se niin outoa, että äidin kanssa saatiin sama tauti samaan aikaan, tuo oli ainut paikka missä oltiin yhdessä sinä weekendinä.

 Nyt pikkuinen alkaa heräilemään päikkäreiltä ja arvatenkin nälkä on kova. :)


3 kommenttia:

 1. Hei! Onko poitsun vatsakivut helpottaneet ja yöksi tullut pidempiä unijaksoja, että äitikin saisi levätä? Kiinnostaa kovasti, onko vyöhyketerapiasta ollut apua? Kovin olet kaunis äiti ja huolehdit itsestäsi, vaikka hommaa riittää pienenkin kanssa :)

  Tsemppiä kovasti, terv. mamma83

  VastaaPoista
 2. Heippa ja kiitos kommentista! :) Sanoisin, että vatsakivut ovat jonkin verran hellittäneet tai ainakin muuttaneet muotoa. Nyt nimittäin tulee kerran päivässä isot satsit vaippaan ja sen jälkeen poitsun olo selvästi helpottaa. Yleensä nukahtaa tyytyväisenä tai sitten jaksaa seurustella pirteänä sen jälkeen, kun ei tarvitse äheltää ja vääntelehtiä. Mistään ummetuksesta ei kuitenkaan ole kyse, aina on siis kakkaa tullut melkein joka vaippan mutta nyt vääntää isot satsit ja se tuo helpotuksen. Annan nykyään lisäksi rela-tippoja (ilman d-vitamiinia) joka päivä, kun vyöhyketerapiassa sitä suositeltiin. Annan tietty lisäksi vielä niitä rela-tippoja, joissa on d-vitamiinia. Suosittelisin kokeilemaan sitä terapiaa, ei siinä ainakaan mitään häviä..paitsi kukkaro kevenee vähän mutta ei paljon. :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Pienen ihmisen hoitamisessa tulee eteen paljon sellaista, mistä ei puhuta valmennuksissa, koska siihenhän menisi ihan turhaa aikaa, koska kaikkihan eivät tule kokemaan kaikkea. Mutta onneksi tietoa ja hoitoja on saatavilla tarvittaessa :)

  Suolisto on noin pienellä vielä niin kehittymätön ja se on varmasti yksi syy vaivoihin...
  Itse muistan olleeni myös jollain ruoka-aine -dieetillä, ettei pienille tulisi mahavaivoja..ennaltaehkäisyä ;)

  On totta, että hoidot hieman maksavat, mutta pienen eteen on valmis laittamaan kahisevaa pöytään. Itsekin otin vakuutukset ja käytin lapsia aina yksityisellä. Sai hyvän ja nopean hoidon! :)

  t. mamma83

  VastaaPoista