sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ristiäisasu

Ristiäiset oli eilen  ja ne meni ihan hyvin, ottaen huomioon että sain sitten mieheltäni tuon saman taudin. Kuume oli vielä ristiäisiä edeltävänä iltana 39 tuntumassa, lauantai sitten mentiin buranan voimalla. Nyt sitten on tuossa rakkaassa poitsussa myös räkäisyyttä ja yskää. Ilmeisesti tauti tuli pikkuiseen laiempana, koska on täysimetyksellä. Siltä kyllä vaikuttaakin, meillä ei ole niinkään ole paljon ollut räkäisyyttä mutta yskää ja kuumetta senkin edestä.

Laitoin päälleni Yoursin mekon, joka maksoi vain sen 17€ (aika löytö!). :)

Tuo bolero on ostettu ekalta New Yorkin matkalta Forever21:n liikkeestä. Oli kyllä hyvä ostos, ollut monta kertaa aiemminkin käytössä. Ihanaa kun sai laitettua korkokengät jalkaan, silloin loppuraskauden aikaan oli turvotusta, että eivät menneet nuokaan jalkaan!


Löysin hyvät sukkahousut..olikos ne nyt Norlynin ne uutuudet, jotka on tehty muodokkaille naisille. Kokoja löytyy muistaakseni 56 asti. Tosi mahtavat jalkaan ja hinta oli vain siinä 8 euron paikkeilla. :)

Nyt ei ehdi enempää kirjoitella, poitsu huutaa tissiä. :D

4 kommenttia:

 1. Tultiin miehen kanssa siihen päätökseen, että en sitä täällä valitettavasti kerro. Nimi on aika erikoinen mutta löytyy kyllä kalenterista. :)

  VastaaPoista
 2. Moi Satu! Ihana mekko ja mahtavat tarjoilut, mistä saisi tuon juustokakun reseptin? Hyvä päätös olla julkaisematta pienen nimeä! Mua ällöttää välillä se blogeissa kun lapsista kerrotaan kaikki, on eri asia itse kertoa itsestään kun on aikuinen. Elikkä halusin vaan sanoa että hieno päätös! Onnea pienelle pojalle kasteesta! :)

  3lapsen äiti LM Pietarsaaresta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kommentistasi! :) Juustokakku oli anopin tuomisia, joten en oikein tiedä reseptiä. Kahvipöytä oli muutenkin anopin käsialaa, minun ei tarvinnut tehdä mitään sen suhteen. :)

   Poista