maanantai 2. helmikuuta 2015

Sisustamisesta ja muutakin

Nyt on luvassa kuvia meidän pikkuisen tulevasta huoneesta, enhän ole sitä täällä vielä ollenkaan esitellyt. Tosin tosi yksinkertainen se on vielä, kun pikkuinen nukkuu meidän huoneessa pinniksessä. Mutta kyllä se sitten siitä muotoutuu, kun pikkuinen kasvaa ja alkaa se oma luonne ja mielihalut tulemaan esille. :)

Nyt tuo huone toimii vierashuoneena mutta pinnis tulee sitten tuon sängyn tilalle aikanaan. Tuolla muuten näkyy nyt se Ikeasta tilattu "imetystuoli". Pääasiassa kyllä imetän sängyllä maaten, sen olen todennut omalla kohdalla eniten toimivaksi ja helpoimmaksi mutta kyllä välillä imetän imetystyynyn kanssa tuossa tuolilla istuen tai sitten alakerran sohvalla. Tuo Ikean tuoli on kyllä ihana! Se on niin pehmeä mutta kuitenkin tukeva. :)

Kivoja nuo sisustustarrat, niillä saa helposti muutettua huoneen ilmettä nopeasti. Ja noita on vaikka minkälaisia netissä myytävänä. Tuo seinä oli aiemmin tuota samaa tapettia kun tuolla huoneessa muutenkin on mutta nyt tuo yksi seinä maalattiin harmaaksi. Lähinnä siksi, että tapetissa/seinässä oli jälkiä hyllyjen takia. Mutta nyt ne on piilotettu. :)

Otin samalla kuvaa meidän uusista keittiön kodinkoneista, ne tosiaan tuli 23.12..juuri "sopivasti" ennen joulua. :)
Nyt kun on tottunut tuohon teräksen harmaaseen, niin valkoiset kodinkoneet näyttää ihan hassuilta!Ainakin tähän mennessä laitteet toimineet hyvin ja tyytyväisiä ollaan hankintoihin. Toivottavasti kestävät 15 vuotta niin kuin edelliset Boschin koneet. :)

Tänään on ollut vaikea päivä (ja yö) pikkuisen kanssa, hän on kärsinyt ilmeisesti pahoista vatsavaivoista ja ei ole oikein nukkunut vaikka väsynyt selkeästi ollut. Mutta nyt onneksi on nukkunut jo neljättä tuntia rauhallisesti, olen niin helpottunut! Sitä on niin kauhea katsella vierestä kun pikkuinen on tuskissaan masun takia ja ei oikein mitään voi tehdä asian helpottomiseksi. Meillä on tulossa nyt ylihuomenna toinen vyöhyketerapia käynti, toivottavasti se auttaisi. Masu on välillä ihan hyvä ja sitten välillä taas ei. Sitten aina helpottaa, kun saa puskettua ilmat ulos mutta aina ne ei sieltä tule niin  helposti. :(

Meillä kävi tänään vieraita ja pikkuinen sai ihanan lahjan. Vielä ei ihan nuo ole sopiva mutta varmasti pian, hurjaa vauhtia pikkumies kasvaa.


Ristäisten suunnittelu on hyvällä mallilla. Kakku on tilattu, papin kanssa sovittu tapaaminen, tarjoilut suunniteltu ja kutsut postitettu. Aikamoinen päivä varmasti tulossa siitäkin! :)

2 kommenttia:

  1. Minäkin hurahdin hiljattain sisustustarroihin, on ne niin käteviä! :)

    VastaaPoista
  2. Näinkin kuvia blogistasi, ihana tarra oli!:)

    VastaaPoista