tiistai 24. helmikuuta 2015

Ristiäisistä

Heippahei!

Ajattelin tulla lisäämään tänne pari kuvaa ristiäisistä. Meillä oli ihan ammattilainen kuvia ottamassa myös mutta niitä kuvia ei olla vielä nähty, ne varmaan on tulossa tällä viikolla tai sitten ensi viikolla. Jännää nähdä, että millaisia kuvia sieltä tulee. Minäkin itkeä tihrustin ristiäisissä, joten jänniä ilmeitä varmaan ainakin luvassa. Sanoin kuvaajalle, että photoshoppia vain kehiin..varsinkin kun minullakin oli se flunssa silloin pahimmillaan.

Löydettiin pikkumiehelle aivan mahtava asu H&M:ltä. :)Hauskoja kyllä kaikenlaiset erikoisasut mitä on vauvoille saatavilla. Kirppikselläkin on kiva pyöriä ja etsiä vaatteita tälle poitsulle, eilen kävin viimeksi ja löysin kaksi bodya ja yökkärit. Henkilökohtaisesti pidän eniten kietaisubodyistä, ne on niin helppoja. Mutta miksi niitä on niin vähän saatavilla? Ja varsinkin sellaisia missä olisi nuo käsiosat suljettu, että ei tarvitsisi erikseen pitää tumppuja käsissä. Meidän poitsulle puhkesi hormooninäpyt tuossa pari viikkoa sitten ja olivat ristiäisissä aika hurjina, onneksi nyt ne alkaa paranemaan. Aluksi en tiennyt, että mitä ne näppylät oli mutta googlen ja neuvolan avustuksella ne sitten selvisi tosiaan. Niitä kutsumaan myös vauva akneksi, toivottavasti ei tule sitten enää teininä mitään aknea naamaan. :)
Seuraavat juhlat pikkumiehellä onkin sitten varmaan 1-vuotissynttärit joulukuussa. Sovittiin tämän saman kuvaajan kanssa, että hän ottaa 6 kk ja 12 kk kuvat poitsusta. :)

Omia asukuvia ei nyt oikein ole tarjota, kun olen pääasiassa kotona. Onneksi olin tavallaan henkisesti valmistautunut tähän, että täällä kotona tosiaan pääasiassa ollaan poitsun kanssa sitten. Päivisin mies on töissä ja iltaisinkin hänellä on usein menoa. Olen liitttynyt kyllä tämän alueen mammatreffeihin mutta varsinaiseen tapaamiseen en ole vielä mennyt, kun ollaan vielä pikkuisen nuhaisia. Ei haluta tartuttaa ketään. On tämä uudenlainen arki kyllä mukavaa, olen nauttinut. :)


7 kommenttia:

 1. Olis kyllä kiva nähdä sinulta myös sellaisia epäglamourempia kotiasukuvia :) Ihanat posket pojalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. :) Tarkoititko omia vai poitsun asuja? :)

   Poista
  2. Sinun tarkoitin, mutta olis kyllä ihana nähdä poitsunkin vaatteita! :)

   Poista
 2. Vauva blogi.....en tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Tämä on nyt elämääni, joten pakostikin blogiin on tullut muutos. Mutta ainahan voi skipata nuo vauva postaukset. :)

   Poista
 3. Älä pidä koko ajan vauvalla tumppuja kädessä. On tärkeää että hän saa ns tunnustella ilmaa ja treenata käsiä. Tän neuvon sanoi mulle ihan neuvolatäti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. En pidäkään koko aikaa mutta tuon ihottuman ajan olen pitänyt enemmän, koska jonkin verran poitsu kynsi näppyjä ja niiden piti antaa olla rauhassa. Kyllä poitsu on lutkuttanut sormiaan läpi tumppujenkin. :D

   Poista