perjantai 20. helmikuuta 2015

Kuulumisia

Nyt alkaa taas elämä voittamaan, enää on itselläni vähän yskää ja nuhaa mutta kuumetta ei ole enää ollut muutamaan päivään, jei. :) Tänään käytiin poitsun kanssa neuvolassa, nuhaa hänelläkin vielä on mutta ei mitenkään huonossa kunnossa onneksi ole. Kasvua tullut hienosti, poitsu painaa melkein jo 5 kg, syntymäpaino oli kuitenkin se alle 3 kg (2885g). Olen niin iloinen, että pystyn ruokkimaan poikani rintamaidolla, niin helppoa itsellekin! Olen ajatellut, että jos vain pystyn ja maitoa riittää, niin imetän ainakin 6 kk ikäiseksi asti.
Poitsu valloitti taas neuvolatädin hymyllään ja reippaudellaan, ensimmäinen rokotekin saatiin jo. Suun kautta annettiin tuo ensimmäinen osa tuosta rokotteesta. Tuo rokote voi aiheuttaa joko ummetusta tai sitten sitä toista, eli kakkaa tulee vauhdilla. Tai sitten ei välttämättä tule mitään erikoista, toivottasti tuo viimeinen vaihtoehto!

Oli hassua, kun äitini kysyi mitä mieltä olen kevään muodista. Ööö, mikä kevätmuoti? Mnulle tulee nykyään vain vauva-lehti, olen tainnut siis hieman pudota muodin maailmasta. Kaikki vaate-ostoksetkin ainakin yläosien osalta pitää miettiä, että pystynkö imettämään tässä. :D Mutta nyt kun kävin kotona läpi hieman noita äidin muotilehtiä, niin näyttää että keväällä tuleee olemaan hapsuja, raitaa, leveämpää housun lahjetta ja aika kirkkaita värejä. Ihan hyvältä näytti kyllä mutta itselleni talvityyppinä ei sovi pastelliset sävyt, niin saas nähdä mitä sitä löytää itselle kevätmuodista. Olisi ihanaa käydä vaikka Zizzillä sovittelemassa vaatteita rauhassa tai jopa Helsingissä Junarosen osastolla tai sitten Marks&Spencerillä. Onko tuo M&S ollut kiva Helsingissä, oletteko käyneet?

Ollaan tässä pian lähdössä mummilaan, jos vaikka saisin jonkun lahjottua ottamaan asukuvia? :)

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin Helsingin Marks&Spenceristä, paljon kivoja perusvaatteita ja melkein kaikista tosiaan kokoja sinne UK 22 asti.

    VastaaPoista
  2. Voi että, minäkin haluan sinne! :)

    VastaaPoista