torstai 22. tammikuuta 2015

Kuulumisia

En ole ehtinyt taas oikein päivittelemään blogia, miehen isyysloma on päättynyt ja minä hoidan poitsua yksin läpi yön. Viime yönä pääsin nukkumaan siinä neljän aikaan, aiemmin elettiin aika hyvin 3 tunnin sykleissä. Nyt pikkuisella on ollut jonkin verran vatsan kanssa ongelmia ja sen takia rytmikin on muuttunut, ei nukuta enää niin paljoa. Käytiinkin eilen poitsun kanssa vyöhykererapiassa, jos sieltä saataisiin apua ilmavaivoihin. Jotakin kyllä heti tapahtui eilen, vaippaa sai olla vaihtamassa useammin ja syötön jälkeen puklua tuli huomattavasi enemmän. Se kuulemma onkin normaalia heti hoidon jälkeen, jännästi toimii tuo pienikin ihmiskeho! Nyt tänään tilanne on tasoittunut ja mielestäni ollaan menty parempaan suuntaan, poitsu on nukkunut enemmän ja rauhallisemmin. Nyt on vasta yksi hoitokerta takana mutta mennään vielä toisenkin kerran. Ollaan käytetty lisäksi cuplatonia, se on auttanut myös jonkin verran. Ihan hyvin jaksaa valvoa, kun muistaa ottaa päivällä päikkärit pojan kanssa samaan aikaan. :) Ei tämä poitsu edes ole kyllä kovin itkuinen ollutkaan mutta huomaa, että ei ole kiva olla kun vatsassa ilma kiertää ja ei tule pois. Kyllähän sen näin aikuisenakin on joutunut kokemaan, kun ilmaa on kerääntynyt jostain syystä vatsaan...eihän se kivaa ole.

Kaikkihan ei usko näihin luonnollisiin hoitokeinoihin mutta minä uskon ja miksi en uskoisi, kun olen kuullut monen eri ihmisen suusta niiden auttavan. :)
Mennään weekendinä molempien isovanhempien luona käymässä ja toisessa ollaan yötäkin. Pikkuisen eka reissu! :) Harmittaa kun on ollut niin kovat pakkaset täällä Vaasassa, että ei ole päässyt vaunuttelemaan. Eka oli kauhea sohjoinen keli, sitten tuli liukkaat ja nyt on kovat pakkaset.

Vielä tänäänkään ei tullut Yoursilta tilaamani mekko, tilauksesta on nyt viikko. Yoursin pitäisi ottaa mallia Nextiltä, sieltähän se tilaukseni tuli silloin päivässä! Sovittelen tänään vanhoja vaatteitani, ekaa kertaa raskauden jälkeen. Hyvin meni vaatteet päälle, sektiosta on nyt vähän reilu kuukausi. Jos se Yoursin mekko ei ole hyvä ristiäisiin, niin laitan varmaan yhden vanhan mekon. Sovitin sitä tänään ja se oli ihan ok, sitä en ole pitänytkään niin paljon. Tulisi jo se Yoursin mekko!

Onko teillä kokemuksia vyöhyketerapiasta, erityisesti vauvoilla? Onko toiminut hyvin?

3 kommenttia:

  1. Minä tässä juuri selailen nettiä, mihin voisin viedä 5vko vanhan neidin vyöhyketerapiaan. Missä te olitte? Entä mitä kustansi? :) Meijän neitillä kans niin kovat masukivut, että seuraavaksi koitetaan tuota terapiaa!

    VastaaPoista
  2. Me käytiin Modern Zone Spassa, käyn siellä myös jalkahoidossa, joten paikka oli ennestään tuttu. Hoito (n. 60min.) maksoi 35egee. Tuntuu, että siitä olisi ollut apua. En anna poitsulle cuplatonia nyt ollenkaan. Tänään poika nukkui pitkät päikkärit ruokailujen jälkeen ja nukahti tyytyväisenä, ilman vatsan väänteitä! Nyt tosin yöllä väänsi vatsaa vähän mutta ei paljon. :)

    VastaaPoista