lauantai 17. tammikuuta 2015

Baby life

Käytiin vaunuttelemassa ensimmäistä kertaa tuossa toissapäivänä, oli kivaa taas kokea jotain uutta pikkuisen kanssa. Hän kyllä nukkui onnellisesti koko lenkin ajan, kyllä se ulkoilma vaan taitaa tehdä hyvää. :)


Meillä on käytössä Hartanin vaunut, ostettiin nuo käytettynä. Hyvä oli noilla lykkiä menemään. Nyt tuolla ulkona on karmea sohjokeli, ei ole asiaa nyt vaunuttelemaan.

Olin käymässä kaupungilla ja innostuin ostelemaan vaatteita pikkuiselle, oli Benettonilla meinaa kaikki -50%. Benettonin vaatteet on tarpeeksi slimmejä meidän poitsulle, joten oli pakko täydentää vaatevarastoa. Meillä oli pulaa housuista ja oikean kokoisista pitkähihaisista bodyista.


Tämä asu on Benettonilta, koko on 56. Paljon oli tuollaista vaaleansinistä myynnissä, tykkään kyllä juuri tuollaista neutraaleista väreistä. Ostin lisäksi vaalenaruskean värisen karvaisen hupparin ja valkoiset haalarit. Ne jäi nyt kuvaamatta mutta ne onkin vasta sitten keväällä sopivia käytettäväksi, joten pitää sitten kuvauttaa poitsun päällä. :)

Otin kuvia muista vaatteita, joita on tullut hankittua. Osa on käytettyjä, ei ole kaikki siis uusia. ;)
Eräs työkaveri sanoi joskus, että kun saa omia lapsia, niin ei tule itselle enää osteltua vaatteita tai muita tavaroita niinkään. On kyllä totta, että omalle lapselle ostaa mieluummin esimerkiksi vaatetta. Kyllähän minä netissä itselle vaatteita katselen, varsinkin kun piti sitä ristiäisiin sopivaa mekkoa etsiä. Ja tietty alennusmyynnit kannattaa hyödyntää aina, jos sattuu jotain tarpeellista löytymään. Mutta kyllä tuo pikkuinen on niin spesiaali tapaus, että hän menee aina etusijalla. :)

Puhuttiin miehen kanssa, että koska sitä uskaltais lähteä pikkuisen kanssa pienelle reissulle, esimerkiksi Helsinkiin. Koska perheelliset siellä ruudun toisella puolella olette lähteneet ensimmäiselle reissulle?


6 kommenttia:

 1. Me ainakin ollaan reissattu alusta saakka kun pojat syntyi :) 3kk olivat kun laivalla oltiin ekan kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä poitsu on 6kk ja silloin mietittiin jopa ulkomaan reissua. Jänskää lähteä pienen lapsen kanssa. :)

   Poista
 2. Mä en kestä! On niin ihana toi ensimmäinen kuva! Oot niin onnellisen näköinen siinä! <3
  Kiva saada vauvajuttujakin lueskella, kun itsellä vielä toivottavasti edessä päin.. Löysitkö muuten ristiäisiin asun?
  KR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KR! :) Olen niin onnellinen tästä pienestä poitsusta. Vaikka eilen pääsin nukkumaan vasta puol viisi yöllä, niin ei haittaa. Aina voi ottaa päikkärit päivällä yhdessä poitsun kanssa. :) Yoursilta pitäis tulla mekko tällä viikolla, toivottavasti on hyvä!

   Poista
  2. Äh,kommenttini hävisi taivaan tuuliin! Mutta kiitos KR! Olenkin onnellinen, ihana tämä pieni poitsu. :) Tilasin Yoursilta mekin, piis tulla tällä viikolla! :)

   Poista
  3. No ei se eka kommenttini hävinnytkään, tuossa nyt kaksi kommenttia. :)

   Poista