tiistai 9. joulukuuta 2014

Evansin tilaus (+video)

Heippa kaikille! :)

Tein piiiitkästä aikaa videon. Tilasin Evansilta muutaman jutun ja tuossa videolla avaan paketin ja höpöttelen samalla.
Niille, joita videot ei kiinnosta, niin on kuvat ostoksista vielä erikseen.









Saappaat oli hyvät jalkaan, jei. Onneksi en ottanut kokoa 37, ne olisi saattaneet olla liian pienet. Huomasin, että Evansin sivuilla on vieläkin näitä saappaita saatavilla ja niissä on alennus tällä hetkellä myös, Klik.
Nämä saappaat menee jalkaan, vaikka pohje olisi 50cm ympärysmitaltaan. :)

Poncho on tuolla sivuilla myös vielä. Tosi kiva tämä päällä, ihanan rento. Saa tulla nyt kylmemmät ilmatkin vaikka, tämä tuntuu mukavan lämpimältä. Klik.
Minulla on ponchosta koko 52-60, aika reilu tämä on mutta ei mitenkään liian iso kuitenkaan. :)

Tässä vielä kuvaa korviksista.


Mitäs piditte ostoksista? :)

22 kommenttia:

  1. Ihanat saappaat! Pitääkin tilata samanlaiset, jos on vielä kokoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on testattu ulkonakin kenkiä, oli hyvät jalkaan. :) Voin siis suositella!

      Poista
    2. Lähti tilaukseen ;) paitsi pysyin tutussa ja turvallisessa mustassa, nyt pitää jännittää milloin paketti tulee!

      Poista
    3. Jei, toivottavasti tykkäät! Minum paketin tulossa kesti jotain 10 pv. Nextiltä kun tilasin vauvan vaatteita, niin paketti tuli yhdessä (!!) päivässä tilauksen tekemisestä. Käsittämätön nopeus!

      Poista
  2. Kivat tilaukset ja videot on kyllä mukavia. Tuo on just mukavinta että aukasee sen paketin siinä samalla video tehdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellekin jännittävää touhua, kun näkee paketin sisällön ekan kerran. :)

      Poista
  3. Sinulle käy hyvin tuo ponchon väri. Ja malli on myös hyvä, voisin itsekin tykätä! Ei ole liian iso mielestäni, ihan sopiva. Ja väri siis tosi hyvä!

    VastaaPoista
  4. Ihanat saappaat! onko noissa kuinka leveä lesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lesti on aika leveä mutta ei ihan hirmu leveä. Vaikea kuvailla. Mutta minulla on ainakin yhdet kapeammat Evansin saappaat ja yhdet leveämmät lestiltään, että nuo on varmaan sit siitä väliltä. :)

      Poista
    2. Tänään tuli ensimmäinen evansin pakettini, ja nuo kengät on niin ihanat ja tilaus meni nappiin!! kiitos kivoista vinkeistä blogissasi ja mukavaa joulua! :)

      Poista
  5. Onko noissa saappaissa muuten miten leveä nilkkaosakin? Itselläni kun on paitsi leveät pohkeet niin myös paksu nilkka... Hienoja vaatteita sulla taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nilkka ei ehkä ole niin leveä kuin sitten se lesti on. Minulla oli aluksi paksu sukka jalassa ja huomasin, että vetoketju oli nilkan kohdasta hieman nihkeä. Itselläni on (kai?)normaali kokoiset nilkat, joten ehkä nuo ei oo parhaimmat paksuille nilkoille. Saatan toki olla väärässäkin, raskauden aikana saattaa jalat olla vähän turvoksissa.

      Poista
  6. Tosi kiva video, kiitos! Saappaat näyttää kivalta, löytyy näköjään mustanakin. Olen aivan ihastunut siihen Evansin pupu-villapaitaan, harmi kun on vähän arvokas eikä voi etukäteen tietää onko se sellainen että kutittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkälainen villapaita? :) Niissä on aika usein keinotekoisia kuituja, jotka kutittaa. Onko linkkiä?

      Poista
    2. http://euro.evansfashion.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=34084&storeId=13071&productId=17541049&langId=-1&categoryId=&parent_category_rn=&searchTerm=bunny&resultCount=1 Tämä! Ihana! Ei kyllä suhteessa arvokas, mutta sitten jos kutittaakin... :( Akryyliähän tuo on, mutta se on semmoinen että mulla joskus se kutittaa ja joskus taas ei.

      Poista
    3. Hurjan söpö neulepaita! Akryyli on kyllä joskus kutittavaa ja lisäksi sähköistä, ei niin hurmaavia ominaisuuksia. Mutta söpö se kyllä on. :)

      Poista
    4. Juu, Sähköisyys ei niinkään haittaa koska mulla on talvikengät jotka purkaa staattista sähköä maahan, tosi hyvä ominaisuus :)

      Poista
  7. Tuleeko Evansin paketti postiin vai lähetin kautta?

    VastaaPoista
  8. Postin kautta tulee, laatikkoon oli tullut ilmoitus isokokoisesta kirjeestä. Tosiasn mikään maailman nopein Evans ei tuossa toimituksessa ole mutta tärkeintä tietty, että paketti edes tulee. :)

    VastaaPoista
  9. Ok, hyvä tietää, sitten uskallan Evansilta tilata. Nuo saappaat ovat kyllä todella kauniit!

    VastaaPoista
  10. Nykyään saa muuten evansiltakin ostohyvitystä! :) Ja newlookilta kans. http://www.ostohyvitys.fi/suosittelu/1362400

    VastaaPoista