sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kirkossa

Tuli eilen käytyä kirkossa laulelemassa kauneimpia joululauluja. Meillä on ollut tuo perinteenä jo muutaman vuoden ajan. Yleensä ollaan menty hieman ehkä myöhäisempänä ajankohtana mutta nyt päätettiin aikaistaa, jos tulee äkkilähtö sairaalaan. :)

Olen käynyt täällä Vaasassa vain keskustan kirkossa, nyt päätimme mennä Mustasaaren kirkkoon Vanhan Vaasan puolella. Kirkko on toiminut ennen hovioikeutena ja ei välttämättä muistuta ihan heti ensimmäisellä vilkaisulla kirkkoa. Kaunis rakennus ulkoa ja sisältä, nyt tuli sekin koettua.

Tuossa tuo uusi Flo G:n takki päällä, menee vauvamasun kanssa hyvin kiinnikin, wohoo.

Meillä täällä alkaa näyttää olohuone valmiilta, Ikean kirjahylly ja tv-taso on nyt koottu ahkeran mieheni toimesta. Nyt täytetään parhaillaan niitä tavaroilla. Äitini on täällä siivoamassa samalla, minulta tuo kyykkiminen ei oikein suju entiseen malliin. Otan kuvia, kun tavarat on paikoillaan. :) Keittiöstä edelleen puuttuu uusi liesi ja astianpesukone, Gigantin kanssa käyty useampi keskustelu. Näiltä näkyminen astianpesukone tulee 23.12 illalla,  aika hyvä ajankohta. Alunperin oli siis luvattu toimistusajaksi 5.12 perjantai....

1 kommentti:

  1. Huh, miten paljon astianpesukone on myöhässä! Toivottavasti ehtii jouluksi.

    VastaaPoista