torstai 4. joulukuuta 2014

Kuulumisia ja pikkuisen juttuja

Blogini oli tuossa hetken lukittuna bloggerin toimesta, nyt kaikki on kuitenkin taas kunnossa. Yhdessä vanhassa postauksessa oli viallinen koodinpätkä, jota bloggeri herjasi ja lukitti sitten koko blogini. Ensimmäinen kerta kun tuli tuollainen vastaan mutta nyt siitäkin selvitty. :)

Olin tänään tekemässä kaupungilla jouluostoksia, yli 3 tuntia tuolla jaksoin heilua ja hyvin löytyi ihan näin Vaasastakin lahjoja läheisille. :) Yleensä ollaan karattu äidin kanssa Helsinkiin ennen joulua ostoksille mutta nyt sattuneesta syystä sai ihan Vaasan tarjonta riittää. :) Oli hauskaa käydä tänään sellaisissa liikkeeissä täällä Vaasassa, joissa en ole koskaan ennen käynyt. Esimerkiksi kävin alusvaateliikkeessä kyselemässä imetysliivien perään. Olen tilannut jo yhdet Lumingerien kautta mutta olisi kyllä tietty tarvetta toisillekin. Mutta tuo hinta tuolla Vaasaan liikkeessä kyllä pyörrytti, kyseessä oli maailman simppelimmät imetysliivit ja hinta oli silti 69€. Nuo Lumingerien liivit on paremmat ja oli silti edullisemmat, joten taidan tilata sieltää toiset vielä. Ainut vaan, että koko meni pikkuisen pieleen tilattaessa Lumingeriltä, vaikka käytin heidän sivun laskuria. Mutta en silti lähtenyt palauttamaan, kyllä nuo menee ihan hyvin. :) Kyllä olisi helppoa taas elämä, jos voisi käyttää pienempää kuppikokoa ja tietty ympärysmittaakin, voisi vain mennä vaikka ostamaan Prismasta sopivat imetysliivit halpaan hintaa mutta pakko keksiä muita ratkaisuja, kun siellä ei niitä kokoja ole riittävästi.

Kuvailin muuten pari pikkuisen juttua, joita ollaan hankittu. Aika tärkeitä juttuja..kuten pinnasänky ja hoitoalusta. :)


Me meinattiin ensiksi hankkia Brion pinnasänky mutta oltiin niin pettyneitä laatuun, että päädyttiin sitten toiseen ratkaisuun. Me saatiin jotkut Brion maanantai kappaleet, koska tilattiin kaksi eri sänkyä ja molemmissa samat viat! Tämä pinnasänky on ostettu työkaveriltani, tässä on nukkunut 3 eri tyttöä ja sänky on silti kuin uusi! Tosi hyvä juttu, että saatiin ostettua tuo työkaverilta. Lakanat ja reunasuojus on on hankittu BabyStylestä, muuallakin taitaa olla niitä liikkeitä kuin täällä Vaasassa vain? Pikkuisen kaverit jo ikkunalaudalla odottelee malttamattomana. :) Ainun ensipupu piti ehdottomasti hankkia!Hoitoalusta hommattiin kanssa käytettynä, ei kyllä yhtään huomaa että on käytetty tästäkään. Tästä hoitoalustasta saatiin vinkki kaverilta, heillä oli tämmöinen todettu omassa käytössä hyväksi. Kätevää lisäksi tuossa on se, että tuolta alustan alta paljastuu kylpyamme pikkuiselle. :)


Ollaan täällä ehditty joulua laittaa miehen kanssa. Minä niin toivon, että olen täällä jouluaattona..enkä sairaalassa. Jännittää hieman, että koska pikkuinen päättää tulla. :)Ollaan tilattu uusi uuni ja astianpesukone Gigantista, ne piti saapua huomenna mutta nyt sitten tulikin soittoa, että molempien saanti myöhästyy. Tosi kiva juttu. :( Se Ikean tilaus pitäisi saapua tässä ensi viikon aikana myös, toivottavasti sekin ei nyt sitten myöhästy. Olisi kiva joskus saada tämä alakerta valmiiksi..

Mitäs teille kuuluu? :)

6 kommenttia:

 1. Itse en ole vielä joululahjoja miettinyt ollenkaan,onneksi ostettavaa on vain teini-ikäisille ja nuorelle miehelle.Lahjakortit on tässä paras vaihtoehto.. :)
  Kivoja juttuja olet saanut vauvalle jo laitettua,ostitko uuden patjan pinnikseen?Sisko jutteli juuri että jokaisella vauvalla pitäisi olla uusi patja,vähentää kätkytkuoleman riskiä oleellisesti.Tuo oli minullekkin uusi juttu ja tieto.
  Hyvää itsenäisyyspäivää ja onnea loppu odotukseen. :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Juu, Ikeasta ostettiin kunnon patja. Samoin ne kaikki patjan suojukset, jos sattuu pikkuiselle vahinkoja. :) Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä että blogi palautui, ehdin jo huolestua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ystäviltäkin huolestuneita viestejä asiasta. :D Se bloggerin ilmoitusteksti oli aika erikoinen, saisivat muokata sitä jotenkin.

   Poista
 4. Hei,mä olen kanssa plussakokoinen mamma ja olen ratsannut imetysvaatteiden tarjontaa vaikka mistä. Mulla tissit "vuotaa", joten vaatteita on tarvinnut aika paljon. Olen yläosaltani n.50 kokoinen (vaihtelee merkistä riippuen isostikin). KappAhl, Lindex ja HM tarjoavat kaikki käytännössä identtisiä imetystoppeja, edullisimmat löydät KappAhlista. KappAhlissa on myös kolmenlaisia imetysliivejä, joita voin kaikkia suositella. Eihän ne ikuisuuksia kestä, mutta ei sitä ikuisesti imetetäkään :) Erityisesti pehmoliivit on semmosia, että koolla ei niin ole väliä. Hyvät erityisesti öisin :)

  -Suvi (joka ei nyt pääse googletiliinsä sisälle) http://sorminapparyys.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kävin KappAhlissa ja löysin parit imetysliivit. Jei. :)

   Poista