perjantai 5. joulukuuta 2014

Takkivinkki Flo G

Tilasin Hobby Hallista testiin Flo G:n takin ihan vain bonuksena, se ei ollut siis varsinainen ostokseni. Mutta kyllä kannatti! Löysin tosi hyvin istuvan talvitakin ja vielä alennettuun hintaan. :)

Flo G toppatakki, Hobby Hall. Klik!
Näitä löytyy myös mustana, ihan hyvin oli kokoja vielä jäljellä. Olen tilannut esim. Ellokselta Ahkan takkeja sovitukseen mutta ne eivät ole istuneet hyvin. Yläosaan on jäänyt paljon tyhjää tilaa ja sitten lantiolta ollut kireä. Flo G:n takissa otin koon 54 raskausmasun takia ja malli oli silti hyvä päällä. Juuri oikean kokoinen ylhäältä ja alhaalta, tykkään! Tämä takki sopii siis parhaiten ilmeisesti juuri minun malliselle kropalle, tyyliin tiimalasi/omena.

Tänään olen tehnyt kotihommia ja pyrähtänyt kaupungilla myös miehen kanssa kahvilassa. Mukava päivä siis. :) Mukavasti tulee niitä kivuttomia supistuksia, kun tekee kevyitä kotihommia. Mutta eihän niissä pahaa ole, kunhan vain tekee oman jaksamisen puitteissa ja rauhallisella tahdilla.
Huomiselle ei ole ihmeellisiä suunnitelmia mutta linnanjuhlat tietysti tulen katsomaan. Yleensä olen ollut kotona äidin kanssa kommentoimassa linnanjuhlien pukuja mutta mies saa luvan olla kuuntelevana ja kantaa ottavana korvana vieressä äidin puutteessa. :)
Sunnuntaina onkin sitten miehen synttärit, ravintolaan varmaan aikakin mennään juhlistamaan taas lisääntyneitä vuosia. :)

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Minulla on kanssa yksi musta Flo G kevyttoppatakki, joka on kirppikseltä löydetty uutena. Se istuu kanssa tosi hyvin ja olen pitänyt sitä ihan tosi paljon. Sen takia olen myös katsellut paksumpaa Flo G talvitakkia. Olen vain huono arvaamaan, mikä koko olisi sopiva niin vähän arveluttaa tilata.

  Olen kokeillut kaikenlaisia talvitakkeja liikkeissä eikä ole löytynyt hyvin istuvaa. Tuo malli näyttää kivalta ja katselin jokunen viikko, että oli siellä muitakin kivoja. Pitäisi vaan saada aikaiseksi tilata. Sittenhän sen näkee.

  sari

  VastaaPoista
 2. Tämä kommentti ei liity tuohon takkiostokseen. Kun sinä Satu niin hanakasti siteeraat tiedotusvälineitä, mm. dokumenttia joka selvitti lihavuuden johtuvan geeneistä, niin ehkä näit eiliset uutiset tutkimuksesta, jonka mukaan äidin ylipaino on vakava riski vauvalle. Rohkenin aiemmin syksyllä olla sitä mieltä, että lääkäri tarkoitti sinun parastasi kun otti esille lihavuusleikkauksen, ja sain sinulta haukkumiset kommenttini takia. Varmaan olen mielestäsi nytkin väärässä, kun mainitsen tuosta uudesta tutkimuksesta. Mutta minulla onkin vain lääketieteen lisensiaatin tutkinto, tokihan Emmerdalen ym. sivistävän viihteen katsominen antaa sinulle valmiudet kumota kaikki mielipiteet, joissa rohjetaan arvella että,ylipainosi voisi olla haitaksi. Olet näköjään sitä ihmistyyppiä joka on mielestään aina oikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinun kommentissasi oli pointtina mikä? Ettei ylipainoisten pidä raskautua, koska vahingoittavat siten vauvaansa? Selvä. Siinä meni pohja sinun uskottavuudeltasi "lääketieteen lisensiaattina".

   Poista
 3. Yle teksti-tv sivu 828.
  Ja pointti oli se, että Sadun mielestä lääkäri oli typerä kun mainitsi lihavuusleikkauksen, koska Satu itse tietää paremmin, että lihavuuteen ei liity hänen kohdallaan riskejä.
  Tuosta teksti-tv:n sivulta löytyy tiivistelmä jos uutinen meni ohi.
  Ja ne lisensiaatin paperit minulla todella on Kuopion yliopistosta. Ihan oikea tutkinto ja virka on, en ole mikään valelääkäri. Ja ei todella voisi vähempää kiinnostaa mitä mieltä tuo edellinen kommentoija on minun uskottavuudestani.
  Tuo tutkimus on tehty Ruotsissa ja perustuu laajaan aineistoon.

  VastaaPoista
 4. Se, että sinulla on joku höpöhöpö tutkintopaperi yliopistosta, ei sinusta tee vielä ammattilaista. Oikeat ammattilaiset eivät ammattitaidollaan saatikka tutkinnollaan kehuskele pitkin palstoja. Maine luodaan muuta kautta, tyhjät tynnyrit ne eniten kolisevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu!
   Ihmetyttää todella, miksi joku "ammattilainen" kävisi jossakin blogissa huutelemassa:D ja vieläpä todella tökerösti.
   Voi olla mitkä paperit tahansa, mutta tunneälyä ei sieltä yliopistosta valitettavasti saa.

   Poista
 5. Saatko ano jotain tyydytystä siitä, että saat anonyymisti jakaa tätä "viisauttasi"? Katsotko jotenkin velvollisuudeksesi ojentaa ihmisiä? Kohteletko potilaitasi samalla empaattisella otteella?
  Tähän loppuun lainaus omasta kirjoituksestasi: " Olet näköjään sitä ihmistyyppiä, joka on mielestään aina oikeassa." Kuulostaako tutulta??

  VastaaPoista