torstai 19. joulukuuta 2013

Lontoon ostokset

En sieltä Lontoosta kyllä paljon ostanut, on tosin tunne että nyt kyllä unohdin jotakin. Mutta kai ne tuossa kaikki on? Piti kuvata eilen jo nämä mutta minä luulin laittaneeni kameran lataukseen yön ajaksi, aamulla sitten ihmettelin onko kamera mennyt rikki vai mikä on. Olisi pitänyt tsekata se johto, huonostihan se oli kiinni..


Ted Baker meikkipussukka


 Evans bikertakki


NewLook tunika


Evans sydänbolero


Evans takki

Lisäksi ostin Debenhamsilta Lancomen ihonhoitopakkauksen. Ai niin, ostinhan ne Evansin saappaat. Kas tälläiset...
Evans saappaat
Evans saappaat, mustana
Minä ostin nuo mokkaiset saappaat mustana, olisi tietty tuonkin väriset olleet kivat! Nettimyynnissä ne on näköjään loppu. Molemmat noista saappaaista on turvallista ostaa, vaikka olisikin pohjetta. Hyvin löytyy venykettä pidemmältäkin matkalta.

No mitäs mieltä ostoksista, eikö ollutkin aika vähän tällä kertaa?


5 kommenttia:

 1. Täällä yksi joka haluaisi käyttää saapikkaita muttakun on niin paksut pohkeet etten tiedä mistä löytäisin sopivat :/ jakun en raaskeisi montaa satasta laittaa kenkiin.

  VastaaPoista
 2. Hei, olen pitkään lukenut blogiasi ja tykkään siitä kovasti. Olen kohtapuolin lähdössä Lontooseen ja ajatuksenani on ostaa plussakokoinen juhlamekko sieltä, missä oli mielestäsi paras valikoima? Kiitos jo etukäteen vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Heippa Tanja! Ihanaa Lontoon reissua. :) Juhlamekkoa menisin katselemaan Monsoonista, Debenhamsilta ja muista isoista tavarataloista. Monsoonissa on kuitenkin tosi kauniita mekkoja. Oletko minkä kokoinen? Tuolla Monsoonissa on kokoja UK22 asti, samoin taisi olla Debenhamsilla. Nextillä saattaa myös olla jotakin, siellä isoimmat koot menee heti joten ei välttämättä olisi niin iso valikoima.

  VastaaPoista
 4. Moi,

  Kiitos vastauksesta :) Oma kokoni on joko uk 22 tai 24. Käyn katsomassa liikkeet, jotka mainitsit. Wish me luck! Huomenna matkaan.

  VastaaPoista