sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulu

Hyvää joulua blogin lukijoille!!

Olemme perheen kanssa täällä Ylläksellä nyt, todella ihanaa olla runsaan lumen keskellä. Kävimme äidin kanssa tanaan hiihtämässä, jaksoin hiihtää jopa 8km. Ottaa huomioon, että se oli ensimmäinen kerta tälle talvelle, niin mielestäni ihan hyvin.
Huomenna olisi ohjelmassa leipomista, tavoitteena myös ehtiä mäkeen lautailemaan. Tämä Ylläs on kyllä yllättänyt positiivisesti, olemme täällä Ylläsjärven puolella majoituksessa, Äkäslompolossa ei olla vielä edes käyty. Kuinka moni teistä seurasi Ylläs – ohjelmaa? Minä ainakin seurasin sitä, ja on hassua nyt olla niissä samoissa paikoissa, mitä siinä ohjelmassa näki.

Joulukuusi tuli koristeltua tanaan, tässä taidonnäytettä. ;)Saattaa olla, että palailen vielä blogin pariin tämän joululoman aikana. J
Instagramia päivittelen ahkerasti, olen siellä nimellä Bunnymode.
Ps. Unohdin muuten siitä Lontoon ostokset -postauksesta kokonaan sen Guessin neuleen ja NewLookin tunikan. Kuvia niistä tulossa vielä, neule varmaan pääsee jouluaattona päälle. ;)


3 kommenttia:

 1. Hyvää joulua! Tänä jouluna minun lahjapaketista paljastuu sinulta ostamani nahkatakki. :) kokeilin kyllä ja oli tosi hyvä, mutta paketoin sen joulupakettiin itselleni! :)) -E

  VastaaPoista
 2. Tosi hauskasti teit, kun paketoit sen vielä. Nyt melkein on hyvät kelit sitä pitääkin, vai mitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Melkein ainoa hyvä puoli tässä (liian) leudossa talvessa! :) -E

   Poista