lauantai 28. syyskuuta 2013

Miamin ostokset + muuta

Pahoittelut muutaman päivän hiljaisuudesta taas. Hommaa on niin paljon, eikähän tämä tästä ala järjestymään. :) 

 En rehellisesti sanottuna ostanut paljon meidän melkein 2 viikon reissulta. Miamissa käytiin kuitenkin isossa ostoskeskuksessa ja käytiin suositulla ostoskadulla. En ostanut esimerkiksi yhtään uutta Guessin laukkua, edes sieltä outletistä jossa ne maksaa ihan naurettavan vähän varsinkin meidän hintoihin verratuna. Ei vain osunut sellaista "pakko saada" -laukkua eteeni. Tyhjin käsin en ihan sieltä Guessin outletista lähtenyt.

Guess rannekello ja rannekorut
Tuota kelloa kiersin kuin kissa kuumaa puuroa. Se on jotenkin aika överi mutta vetoaa kuitenkin ihan täysillä minunlaiseen eläinkuosista tykkäävään. Kello maksoi dollareissa jotain 90 luokkaa, eli euroissa jotain 70. Nuo korut oli jotain 4$/kpl. Edullista sanoisin. :D Pidän niitä kädessä tuon kellon kanssa, kilisee kivasti. Lompakot ovat myös ihan tajuttoman edullisia tuolla, tuo kyseinen yksilö maksoi euroissa jotain 20. Ostin myös uuden kännykkäpussukan. Dubaista ostamani Victoria´s Secretin suojapussukka on aika kärsineen näköinen jo..
Yhden Guessin laukun olisin halunnut mutta minulle ei myyty sitä!! Lensimme New Yorkin kautta Miamin kentältä ja sehän on silloin kotimaan lento Usan sisällä. Se laukku olisi ollut verovapaassa myymälässä ja siksi se laukku jäi sinne, verovapaasti ei saa ostaa kotimaan lennoilla. Ihan niinkuin meilläkin täällä Suomessa. Se laukku olisi ollut ihana!

Siellä Miamin ostoskadulla oli Forever21 ja siellä se plussaosasto. Olin aika yllättänyt, että se oli siellä. Ostin sieltä tunikan, paidan ja laukun. Se paitaviritelmä on juuri pesussa, se on aika jännä. Pitää kuvata se pian päälläni.


Forever21+
Tunika in action
Juju on takana..
Me vierailimme laivamatkan aikana kolmella saarella. St.Thomasia mainostettiin tyyliin shoppailuparatiisina...Noh en ollut ihan samaa mieltä meidän laivan shoppailun asiantuntijan kanssa. Tietty jos olisi ollut 5000 ylimääräistä rahaa, niin olisi voinut ostaa parit timantit. Ne siellä kuulemma oli ostamisen arvoisia. Ostin saarelta sitten tämän maximekon jostain turistikaupasta.


Tätä mekkoa käytin laivalla, kun mentiin syömään vähäsen hienommin. Lisäksi minulla oli mukana 2 muuta mekkoa ja yhden lisää ostin myös Lane Bryantin liikkeessä Miamista.


Tämä kuva on otettu Miamista, hotellin aulasta lähtöpäivänä. Tuo maximekko oli Lane Bryantilla 50% alennuksessa, joten hintaa sille jäi jotain 30$. Arvatkaa muuten, että kuinka monet rintaliivit ostin ko. liikkeestä? No neljät! Siellä on niin hyvä valikoima ja kuppikokoja riittää! Siellä mitataan koko aina ennen kuin aletaan mitään sovittelemaan. Yhdessä vaiheessa sovituskopissani oli 3 eri myyjää katsomassa liivien sopivuutta. :D Siellä on usein myös hyviä tarjouksia, nytkin oli tarjous osta 3 kpl maksa 2.

Siinä ne matkan ostokset taisi sitten ollakin. En mene vannomaan, että en olisi jotain unohtanut.
Olin tuossa viime viikonloppuna työmatkalla Helsingissä. Ehdittiin hyvin pyörimään kaupungilla lauantaina, menin käymään Stockmannilla katsastamassa Zizzin ja Junarosen valikomat. Ostin sitten netistä ihailemani Junarosen takin ja yhden tunikan.

Junarose tunika strasseilla
Kuva Zalandon sivuilta
 Tämä takki on osittain loppuunmyyty Zalandon sivuilta mutta onneksi Stockalla vielä oli. Tämä tulee näkymään asukuvissa pian. ;)

Kävin muuten Sokoksella katsomassa miten Gossip siellä pärjää. Hämmästyin kovasti kun huomasin, että Gossipin vieressä oli myös Zizziä myynnissä. On se varmaan ollutkin siellä jo hetken myynnissä mutta minä pääsen niin harvoin käymään tuolla Helsingin keskustan Sokoksella että minulle se oli ihan uusi asia. :)

Samaiselta Helsingin reissulta menin ostamaan uutta sisustusta H&M Homesta. Luulin ihan, että tuo liike oli lopetettu kun se ei ollut enää siinä katutasossa. Mutta sehän olikin vain siirretty sinne 2. kerrokseen. Sieltä sitten bongasin nämä söpöläiset.

Tyynyliinat H&M Home
Näihin tyynyliinoihin ei ole meidän kissulaisten karvat tarttuneet, toisin kun edellisiin. Nämä maksoi 4,95€/kpl. Haluasin päästä useamminkin tuonne Homen osastolle, siellä viihtyy. Tietty netistä voi tilata myös mutta ei siinä ole samaa tunnelmaa.

Mies on parhaillaan lätkämatsissa, lähdetään tässä pian kohti Tuuria. Menemme käymään vanhempieni luona ja samalla näen ystävääni. Tuonne Suomen suurimpaan kyläkauppaan on muuten tullut myös Junarosea myyntiin, pitää nekin katsastaa. Junarose on päässyt aika hyvin levitykseen, törmäsin siihen jopa NewLookin sivuilla!

Seuraavassa postauksessa sitten arvontaa!!
3 kommenttia:

 1. Bongasin sut helsingissä viime lauantaina, kävelit sokoksesta ulos kun tulin mieheni kanssa liukuportaita alas. En sit kehannu tulla mitään juttelee..:)

  Koo

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja ostoksia olit tehnyt! Tuo maksimekko henkarissa on ehkä yksi kauneimpia maksimekkoja, joita olen koskaan nähnyt, ihana!!

  VastaaPoista
 3. Oli muuten noita Junarosen takkeja Keskisillä myynnissä, pakko oli kokeilla mutta jäi ostamatta! :)

  VastaaPoista