torstai 19. syyskuuta 2013

Esittelyssä Oasis of the Seas

Tämä aikaero on kyllä aina raskasta, kun tulee takaisin Suomeen. Viime yönä saanut nukuttua parisen tuntia, asiaa ei helpottanut yhtään oven takana huutava kissa. :( Olo on väsynyt ja jos olisin järkevä olisin nyt sängyssä enkä kirjoittamassa tätä postausta. :D Työt kun ovat alkaneet taas ja herätys on niin aikaisin. Laiva oli niin mahtava, että päätin aloittaa postauksien tekemisen tästä mahtavasta laivasta. Suomalaisina saimme erityishuomiota, koska laivahan on rakennettu Turussa. Olimme esimerkiksi laivan brittiläisessä pubissa ja siellä oli esiintyjänä brittiläinen mies. Hän pyysi kaikkia pubissa olleita kertomaan, että mistä asti on laivalle tullut. Saimme raikuvat aplodit, kun kerroimme olevamme Suomesta. :D Saimme myös erityishuomiota, koska olimme häämatkalla. Kaikille häämatkalaisille järjestettiin yhteinen tilaisuus livebändin, kakun ja shampanjan merkeissä. :)

En aio kyllä enää mennä Itämeren risteilylle. Ei vaan voi mennä niin pienelle ja kalliille laivalle tuollaisen risteilyn jälkeen! Emme voineet käsittää, että kuinka laiva voi tehdä voittoa kun ottaa huomioon, että matka ei ollut kallis ja hintaan kuului ilmaiseksi syöminen joka ikinen päivä. Huonepalvelukin oli käytettävissä ilmaiseksi. Ruoka ei ollut laadutonta, vaan oikeasti hyvää ja vaihtoehtoja riitti. Jälkkäripöydistä puhumattakaan....
Laivalla oli paljon ravintoloita ja osaan niistä kuului kattausmaksu 5-30$ mutta tosiaan ilmaiseksikin pystyi syömään ihan hyvin, koska vaihtoehtoja ravintoloissa oli niin paljon.

Uiminen ja muutenkin viihtyminen laivalla oli tehty hyvin. Altaita + porealtaita laivalla oli yhteensä 21 kpl. :D Esitykset oli todella mahtavasti tehty, lavastus, puvustus + näyttelijät oli ammattitaitoisia. Esitykset olivat myös ilmaisia.

Ainut asia, josta valitin oli shoppailun kapea mahdollisuus. Minä en muistanut pakata ollenkaan korkokenkiä mukaan ja ajattelin, että ostan sitten laivalta uudet. Miamistakaan en niitä ostanut, koska oletin laivalla olevan kenkäkauppoja useita. Mutta en löytänyt koko laivasta korkokenkiä ostettavaksi (!!). Olin sitten ballerinoilla iltapukuni kanssa, jep. Ajatuksena varmaan on ollut, että ihmiset ostavat sitten saarilta juttuja. Mutta kyllä nyt herran jestas yhdet korkokengät laivalla pitäisi olla myytävänä. Tennareita ja läpsyjä kyllä oli myytävänä. Lisäksi oli Guessia mutta hinnat eivät olleet yhtä edullisia kuin esim. Miamissa oli.

Nyt esittelen laivaa kuvien kautta. Kuvat ei kyllä tee oikeitta kaikelle sille suuruudelle ja kauneudelle.
Lähdenkö lentoon? :)
Opus-ravintolassa käytiin hienosti syömässä.Lovely breakfestSt.Thomas
Piti testata huonepalvelu myös. Hyvin pelasi ja hyvää oli. :D
Haluatteko kuulla tarkemmin laivan palveluista ja esim. ruokapaikoista? :)

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Laiva näyttää kyllä ihan uskomattoman ihanalta. Juu, ehdottomasti tarkempaa tietoa laivan palveluista ja ravintoloista. Varmasti nappivalinta häämatkakohteeksi!

  VastaaPoista
 2. Moi! Ehdottomasti tarkempaa esittelyä, ihan siitä lähtien, että mistä varasitte matkat ja millaisessa hytissä olitte, sillä meillä miehen kanssa on suunnitteilla ensi keväälle saman yhtiön lyhyt risteily Euroopasta lähtien :) Mielettömän hyvältä näyttää, niin tuore rouva kun laivakin :) Mekin päätimme viimekertaisen Itämeren risteilykokemuksen (pettymys!) jälkeen, että jätämme mielummin muutaman sellaisen käymättä ja lähdemme kauemmas... Ilmeisesti se on kannattava idea!

  VastaaPoista
 3. Söpö moka tossa onnittelukortissa, hihi. Cherishistä on tullut cherries. Nam, kirsikat on hyviä. :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki mahdollinen tieto matkasta :) mun suurin haave päästä karibianristeilylle ja erityisesti Suomessa valmistetulla laivalla, kunhan vaan saan miehen pään käännettyä ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kiinnostaa lisätiedot:) Miten muuten tippauskäytännöt on tuolla laivalla?

  VastaaPoista
 6. ja hintatietoja muutenkin :)

  VastaaPoista
 7. Juu, ehdottomasti tarkempaa tietoa mitä kustantaa tuollainen reissu ja oliko varauksessa yms. muissa järjestelyissä hankaluuksia, ja hyvinkö jaksaa istua koneessa NIIN pitkään?

  VastaaPoista