sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Arvontaa!

Tämän blogin ensimmäinen arvonta on nyt käsillä.

Osallistuin tuossa pari kuukautta sitten skabaan, jossa haettiin bloggaajaa I love me -messuille. Valitettavasti minua ei siihen valittu mutta he lähettivät ystävällisesti useamman lipun tähän ihanaan tapahtumaan.
Minä rakastan messuja, olen käynyt kyseisillä messuilla jo monena vuonna. Aiemmin messut tunnettiin kauneus-, terveys- ja muotimessuina mutta nykyään niitä kutsutaan I love me -messuiksi.

Lisätietoa messuista täältä!

Arvon yhteensä 4 kpl messulippuja*, joten voit hyvinkin voittaa tässä arvonnassa! :)

Säännöt ovat seuraavat.
1. Kerro kommentissasi, että mistä aiheesta pidät eniten blogissani? Asukuvat, sisustaminen, kissut, matkustaminen, kosmetiikka vai ihan jostain muusta?
2.Kerro kommentissasi, että mitä toivoisit blogissani olevan enemmän?

Muista jättää kommentissasi nimimerkki ja sähköpostiosoite! :)

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 6.10 asti.

Onnea arvontaan!


*liput blogin kautta saatu

13 kommenttia:

 1. 1. Pidän blogissasi eniten muoti & matkustelu jutuista ja siitä, että laitat paljon kuvia :)
  2. Blogissa saisi olla enemmän ...hmmm... tähän en oikeastaan keksi mitään :D
  -Giulette giulette@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. 1. Pidän paljon muoti jutuista. Olet todella nätti ja osaat pukeutua ja yhdistelet kivasti eri vaatteita toisiinsa. :---) Sinulta saa paljon vinkkejä pukeutumiseen, kun itsekkin olen isokokoinen nuorinainen. Toivottavasti tästä ei tullut mitenkään tönkköä teksitä, kun en osannut oikein muotoilla ajatuksiani tähän. : )
  2. Minusta ehkä kosmetiikasta voisi olla enemmän juttuja. Esim. millainen on ihan perus meikkisi, kuinka kauan siihen menee, kun teet sen yms. Sitten voisit kertoa meille muille, mitkä kosmetiikka tuotteet ovat hyviä.
  - KrisDe-94@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Eniten pidän ehdottomasti asustekuvista, niistä saan paljon inspiraatiota. Myös kaikki matka-, hotelli ja reissukuvat (ml. ravintolat ja kahvilat) ovat blogin parasta antia. Vielä enemmän toivon asukuvia :). Oletko muuten itse tulossa noille messuille?
  pearlywhite2nonna@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hui, tulikohan äskeinen kommenttini jo? Jos tuli, niin tämän saa vaikka poistaa kokonaan. :)

  Pidän blogissasi eniten asukuvista, sulla on tosi kauniita asuja! :) Niitä toivoisinkin enemmän blogiin, vaikka tiedän omastakin kokemuksesta, että asukuvien ottaminen vaatii aikaa ja vaivannäköä.

  3lenanblog1 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Eniten pidän sisustusjutuista ja kuvia saisi olla vieläkin enemmän!

  Meeri, marianposti(a)wippies.com

  VastaaPoista
 6. Pidän eniten asukuvista ja kosmetiikasta, niiden vuoksi tänne jäin koukkuun blogiisi. Tykkään kuvista ja omista kokemuksista, niitä paljon lisää!

  VastaaPoista
 7. somewhereforward@gmail.com

  Taisin alunperin päätyä tänne yhteisen tuttavamme kautta ;) mutta jäin muodin ja ihan jokapäiväisen elämän seuraamisen vuoksi! (ja on ne kissitkin kivoja ;))

  VastaaPoista
 8. Heippa!

  1. Pidän blogissasi siitä, että puhut asioista rehellisesti ja sen vuoksi harmitti puolestasi, kun sait niin paljon negatiivista kommenttia esimerkiksi tasa-arvoisesta avioliittolaista ilmaisemastasi mielipiteestä. Lisäksi sisustus- ja asukuvat tuovat itselleni inspiraatiota, olen monia samoja vaatteita kaupoista/netistä käynyt hakemassa, mitä olen nähnyt päälläsi tässä blogissa! :-)

  2. Toivoisin, että blogissasi olisi enemmän omia ajatuksiasi ja pohdintaasi koskien elämääsi. Ei välttämättä mitään hirveän syvällistä tarvitse olla, mutta olisi kiva nähdä enemmän sitä sisäistä Satua! :-) Myös sellaiset "Päivä Sadun kanssa" -tyyliset postaukset kiinnostaa!

  eine_87@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, nimimerkki jäi! Se on E.S. ;-)

   Poista
 9. 1. Asukuvista
  2.Videobloggausta.

  vilkku2@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Löysin vastikään blogisi ja tykkään kovasti tyylistäsi kirjoitella.
  Eniten pidän sisustusaiheista, matkailusta ja asukuvista :)
  Eli niitä kaikki toivon siis lisääkin.
  t:Johanna

  rosenjossu@gmail.com

  VastaaPoista
 11. 1. Pidän asukuvista ja mukavan yksityiskohtaisiata matkapostauksista.
  2. Sisältö on tällä hetkellä mielestäni jo mukavan tasapainoinen, kaikkea sopivasti. Urheiluvaatepostaus kiinnostaisi.

  maik-ki(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. 1. Minä myös pidän asukuvista, niistä saa kivoja vinkkejä omaankin pukeutumiseen. Myös ihanat kuvat matkoilta ovat mielenkiintoisia.
  2. Lisää toivoisin blogissa olevan päivä kanssani-tyylisiä postauksia ja yleiseen arkeen liittyviä juttuja. Myös kosmetiikkapostauksia olisi kiva lueskella enemmän.:)

  t. taika15

  taika15@suomi24.fi

  VastaaPoista