keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Matkavalmisteluja

Kylläpä tämä matkalle lähteminen teetättää hommaa. :D Olin tänään parturissa ja lisäksi hankkimassa matkatarvikkeita. Huomenna on sitten vuorossa lymfaterapia ja jalkahoito. Vararikossa ollaan ennen kuin päästään edes matkalle.

Käsimatkatavaroita varten oli pakko hankkia uusi laukku, koska minulla oli ennestään ainostaan yksi laukku, joka on Prismasta aikoinaan hankittu. Se laukku on nykyään aika huonon näköinen ja tilavuus ei ole mikään paras, sitä on meinaa liikaa ollakseen käsitavaralaukku.

Converse oli päätökseni sopivan kokoista laukkua etsiessäni.


Olisi tietty hienoa, että jos olisi varaa johonkin LV:n matkalaukkuun mutta kun ei. :D Puhuttiin äidin kanssa, että voitaisiin tussilla piirrellellä LV:n kuvioita johonkin toiseen laukkuun, ni eikö se ajan saman asian. No ei vaiskaa, olen ihan tyytyväinen Converseen, en valita. :)

Lisäksi esittelen nyt nuo matkakengät, jotka piti vaihtaa pienempään kokoon. Eli otin noista koon 37, kun 38 oli liian pitkä malliltaan. Merkki on Wrangler ja kengät on tilattu Footwayltä.



Sillä on muuten väliä, että minkälaista silmämeikinpoistoainetta käytän omiin silmiini. Aivan paras on Lancômen aine mutta minulla on ollut se loppu ja olenkin käyttänyt No7:n vastaavaa, koska sellainen kaapissani on majaillut jo pitempään. Nyt on ripset aika huonossa kunnossa ja päätinkin ostaa tuollaisen Lancômen pakkauksen, jossa on myös ripsari ja rajauskynä. Stockmann Beautyn myyjän kanssa juttelin, että voiko olla mahdollista, että tuo Lancômen aine vahvistaisi omia ripisiäni. Myyjän mukaan tämä on hyvinkin mahdollista, koska tässä ko. aineessa on hoitavia aineosia. En ole siis vain kuvitellut asiaa!

Muuten no7 aineet on hyviä, käytän sen sarjan putsaria ja kasvovettä. Saas muuten nähdä, että kuinka hyvin meikki pysyy nassussa Dubaissa, kun asteita on luvattu se 30. :D
Hassua muuten, että samassa kohteessa on muutama muukin bloggaaja. Ainakin Xenia´s Day ja Strictly Stylen bloggaajat on siellä samaan aikaan, ehkä muitakin on?

Katson parhaillaan Kaisa ja puoli valtakuntaa. Kaisa on mielestäni sellainen aito ihminen ja antaisin hänelle mielelläni asunnon välitettäväksi, jos sellaista palvelua tarvitsisi. Olen mielestäni aika hyvä tyypittämään ihmisiä, eli jos mielikuva heti ensitapaamisella on jostakin ihmisestä ollut negatiivinen tai jotenkin epäileväinen, niin aavistukseni on osunut oikeaan. Silloin kun olin henkilöstöpalvelualalla, niin tapasin päivittäin paljon uusia ihmisiä ja oppi tuntemaan tietynlaiset ihmistyypit. Luin tänään Kauppalehdestä mielenkiintoisesta japanilaisesta yritysjohtajasta, joka vetää Suomessa kahtakin eri tehdasta. Tällä miehellä oli erittäin mielenkiintoisia ajatuksia johtamisesta. Olen ollut sitä mieltä, että isoja päätöksiä tehdessä saa olla tunneälyä mukana, ei kaiken tarvitse perustua vain lukuihin. Tästä asiasta juuri tämä yritysjohtaja puhui ja tässä asiassa päättäjillä olisi paljon opittavaa. Ei japanilaiset taida ollankaan niin kaukana meidän suomalaisten luonteesta, näin siinä artittelissakin todetaan. :) Yritin etsiä lukemaani juttua Kauppalehden sivuilta mutta en löytänyt, ehkä se on vain painetussa lehdessä.

Jostakin muusta asiasta minun piti kirjoittaa mutta nyt en sitä enää muistakaan, liittyi johonkin tänään kokemaani asiaan. Ehkä se vielä tulee sieltä. :)

En ajatellut tehdä postauksia varastoon lomani ajaksi, eli blogi jää tauolle. Otan kyllä läppärin mukaan sinne ja saatan jotakin pientä päivitellä. Ainiin, hiustyylini muuttui siellä parturissa hieman tänään. Yritin ottaa kuvia tästä tukasta mutta eihän ne onnistuneet, kun on huono valaistus ja ulkona ihan pimeää. Huomenna paremmalla onnella!

Ainiin2. Kävin tänään Johnnyn kanssa eläinlääkärissä tarkistuttamassa sitä silmää. Silmä on parantunut tosi hyvin, olemme siis antaneet antibiootti tippoja nyt yhteensä kuukauden ajan siihen silmään. Lääke on tehonnut hyvin ja nyt sai lopettaa lääkityksen, jee! Johnnykin alkaa taas luottamaan meihin enemmän, kun ei tarvitse metsästää sitä ympäri kämppää lääkkeen antamista varten. :)

7 kommenttia:

  1. Kyllä on ollut kovanonnen paketti se sun lähettämä :-)

    Eilen aloin miettiä, että oletkohan lähettänyt ne farkut jo kun ei paketti näy eikä kuulu ja sitten päivällä mies soittaa ihan kilareissa mulle, että meidän uusi postinjakaja, joka on kantanut pariin otteeseen aivan väärät postit meille, toi taas pinon naapureiden posteja, naapuritalojen posteja ym. mutta ei ainuttakaan postia ollut MEIDÄN osoitteeseen! Kyllä olin vähän kuule tukka suorana sen jälkeen, että heippa, sinne meni ne farkut :-(

    Myöhemmin naapurin hallusinaatiomummeli kävi piNpottelee meidän ovikelloa ja toi läjän posteja takaisin: osa oli kyllä hänen omiaan ;-) mutta seassa oli myös pakettikortti! Ne farkut on Postissa! Jee! Tänään hakemaan!

    Kiitos ja teille oikein superhyvää matkaa! Aika hauska juttu, että teitä on muitakin bloggaajia samaan aikaan siellä :-) Ja postaile nyt jotain kuvia - meidän isäntä haaveilee Dubaista kovasti, mutta eihän meillä ole varaa lähteä, kun on noi kävelevät rahansyöjät 2 ja 5v :-D Nauttikaa auringosta ja KUUMUUDESTA ja toisistanne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli tiedätkö mielessä laittaa sinulle maili ja kysäistä, että olethan saanut paketin! Mutta sitten se aina jäi, postitin paketin viime perjantaina. Teillä on kyllä sitten erittäin epäpätevä postinkantaja, miten voi mokailla noin pahasti? :)

      Toivottavasti olet tyytyväinen farkkuihin! :))

      Minä kerron sitten, että millaista Dubaissa oli, niin pääsette tekin matkaan joskus. ;) Tässä vaiheessa onkin hyvä matkustella, kun meillä ei vielä ole lapsia. Yritän päivitellä matkalta jotakin, jos netin saan toimimaan. :)

      Poista
  2. Heippa Satu! Oikein hyvää matkaa sulle ja koitahan rentoutua ja nauttia auringosta! Ihanaa sitten sun matkan jälkeen nähdä kaikki sun shoppailemat vaatteet, niitä varmaan tulee olemaan paljon :) Tilasin muuten kans sen mustavalkoisen raitatunikan, se näytti sun päällä tosi hyvältä. Soitellaan vaikka kun tuut reissusta. Ja nähdään sit ensi vuoden alkupuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anne! :) Onko se raitatunika jo saapunut, eikö olekin ihana päällä? :)

      Poista
    2. Ei oo vielä tullut mutta eiköhän tuu ihan pian :) Ilmoittelen sit oliko yhtä hyvä mulla kuin sulla :)

      Poista
  3. Hei
    Itselleni paras ja hellin mahdollinen silmämeikin (ja meikin yleensäkin) poistaja on Aqalan-L -perusvoide. Noi meikinpoistoaineet ovat olleeet ihan kamalaa myrkkyä mun herkille silmille.

    Oikein hyvää matkaa!
    Ps. mua hymyilyttää tuo intohimo veskoihin. Meikäkin miettii innolla treenikassin hankkimista, vaikka en ole vielä treeanauksessa päässyt alkua pidemmälle. Täydellinen laukku on myöskin edelleen löytämättä, mutta yritystä on ollut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :)
      Lancòme on kyllä toiminut minulla. Ripset ovat vahvemmat ja ripsari näyttää paremmalta silmissä. :) Converse menee loistavasti kyllä treenikassistakin tai sitten onhan Nikellä ja Pumallakin vastaavia.

      Poista