lauantai 10. marraskuuta 2012

Ja kaikilla oli niin mukavaa

Oltiin eilen katsomassa Supermassive Assholesin keikkaa, joka siis soittaa ainoastaan Musen biisejä. On kyllä sitten niin taitava ja upea bändi, ihan jo pelkästään sen laulunkin perusteella. Musen biisithän eivät ole siitä helpoimmasta päästä.

Laitoin päälle uuden rakkauden, eli sen raitatunikan. Ainiin, tuo valkoinen osa tuossa tunikassa on pitsiä! Huomasin senn vasta eilen. :) Piti ottaa asukuvaa ennen baariin lähtöä mutta taksi kurvasikin sekunnissa pihalle, joten se sitten jäi. Kotiuduttiin joskus 3 maissa, joten silloinkin se kuvien ottaminen jäi. Pari kuvaa tuli baarissa otettua Samsungillani.


Oli hauskaa, kun tuo mieskin tuli meidän kanssa baariin. Yleensä se on jostain syystä mennyt niin, että minä olen mennyt toisten kanssa baariin ja tuo mies sitten kans ihan omien kavereiden kanssa. :D Harvoin siellä baarissa kyllä tulee käytyä, ainoastaan oikeastaan silloin kun jotain hyviä bändejä esiintyy..kuten Sara tai Blanko.:) Seuraava keikka onkin muuten sitten joulukuun puolessa välissä, näkee taas Saran. <3 p="p">
Kävin Subissa äsken syömässä ja samalla kävin Gina Tricossa, joka on siinä vieressä. Ostin viimeinkin kaulakorun, jota olen miettinyt siitä lähtien kun niitä alkoi ilmestymään kauppoihin. Oli jo siis korkea aika!
Lisäksi tarttui mukaan kynsilakkoja, 3 kpl/9,95€.Ainiin, oli eilen pakko ostaa irtsikoita. Voi voi. Tänään ajattelin mennä salille ja huomenna kans, kun ei ole koko viikkona tullut käytyä!!

Hauskaa viikonloppua! Minä en lähde huomenna viettämään isänpäivää kotiinkotiin, koska alkuviikosta joudun muuutenkin kulkemaan töihin toiselle paikkakunnalle ja päivässä tulee kilometrejä 140km. :/ Pitää muistaa soittaa isille kyllä muuten ja toivottaa hyvää isänpäivää. :)

5 kommenttia:

 1. Haluaisitko laihtua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotinkin jotain tämän tyyppistä kommenttia, onneksi olkoon sen toteuttamisesa sinulle, joka ehdit ensiksi.

   Poista
  2. Kysyin ihan suoraan, ystävällisesti enkä saanut siihen kunnollista normaalia vastausta?

   Poista
 2. Mun aiempi kommentti on tainnut hävitä bittiavaruuteen. Eli kyselin sitä että missä salilla sä käyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Joo, ei ole aiemmin tullut tällaista kommenttia, eli jonnekin se on hävinnyt. :/ Käyn Wasa Sports Clubilla, sivuille pääset tästä http://www.wsc.fi/Etusivu

   Voin suositella. :)

   Poista