sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kuvia viikonlopulta

Vietinkin sitten koko viikonlopun tuolla kotonakotona. Miehenkin piti tulla mukaan mutta joutuikin sitten töihin, niin piti sitten lähteä yksin. Näin samalla sukulaistani, jota en ole nähnyt hetkeen. Oli tosi mukava viikonloppu, suunniteltiin samalla Dubain matkaa. Olisiko parempi tehdä tarkat suunnitelmat joka päivälle vai mennä fiiliksen mukaan??

Napsin kuvia tuolta kotoa, hiemat erilaiset sisustusvärit kuin meillä täällä mutta tykkään kyllä violetistä myös.

Tämä viimeinen kuva on minun vanha huoneeni. Tuotiin sinne Ikean sänky, joka meillä oli käytössä vielä Seinäjoella asuessamme. Nythän meillä on täällä Vaasassa ihan erilainen sänky, josta ollaan kyllä tykätty. Tuossa sängyssä ei patjat ole parhaimmat mutta ihan hyvin tuossakin saa nukuttua. Muutin kotoa pois jo 16-vuotiaana opiskeluiden takia, oli kuitenkin mukavaa että sai teini-iässä nauttia noinkin suuresta huoneesta. :) Huoneen koko ei tässä kuvassa ihan kyllä tule esille mutta huoneessa on neliöitä ehkä 15-20.

Ostin mukavan neuletakin viikonloppuna, selässä on ihana yksityiskohta!


Kissuilla oli ollut kova ikävä, kun oli kuitenkin kaksi yötä pois kotoa. Elvira ryntäsikin täyttä päätä ulos kuistille, kun avasin oven!! Siinä se ihmetteli hetken aikaa, onneksi pysähtyi siihen, että ei lähtenyt pinkomaan kauemmas. Säikähdin silti kovasti, että nytkö se lähti karkuun.

The karkulainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti