maanantai 12. marraskuuta 2012

Sisustusostoksilla

Olin tänään työpaikan lähellä sijaitsevassa sisustuskaupassa ihan pakahtumaisillaan, niin kauniita juttuja sinne oli tullut. Se oli ihan joulun satumaa, niin paljon kauniita koristeita ja liike oli laitettu todella kauniiksi. Harmi kun en huomannut napsia kuvia, kamerakin olisi meinaa ollut laukussa. Olisi pitänyt varmaan lisäksi kysyä lupa, että saisiko kuvata. Mainosta se tietty heille olisi mutta silti. :) Jos joku on kiinnotunut yrityksestä, niin tästä pääsee Sapiran sivuille.

Sinne oli tullut nyt Riviera Maisonin valkoisia kynttilöitä ja ostin tuollaisen talvisen koristeen kynttilöiden lisäksi.Kävin viikonloppuna kiltisti salilla molempina päivinä. Hankin tuollaisen uuden lämpimän fleecen/hupparin juurikin tuota salilla ramppaamista varten. Tilasin sen Ellokselta, on muuten näköjään myyty loppuun koko tuote. Mutta jos kiinnostaa saman merkin muut tuotteet, niin mene TÄNNE.
Minä en käy treenin jälkeen kuntosalin suihkussa ollenkaan vaan ajelen kotiin ja täällä sitten peseyden oikein ajan kanssa. :) Koen sen jotenkin kauhean vaikeaksi, että kantaisin salille mukanani koko kosmetiikka arsenaalin. Lisäksi hiukseni kuivuvat todella hitaasti, luonnollisesti kuivuessa menee 2 tuntia ja föönin kanssa 20 minuuttia ainakin.. :D


Kissuilla oli ollut taas kova ikävä, kun lähdin tänään jo ennen seiskaa töihin ja tulin vasta illalla. Meininki on sitten tällaista. :)


Iso sydän tähän. :)

4 kommenttia:

 1. Moikka.. missä sinä olet töissä, kun tunnut tekevän usein pitkiä päiviä? :)
  Nähtävästi kuitenkin Seinäjoella jos Sapirassa vierailit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Minulla on tosi vaihtelevat päivät. :D Olen töissä Vaasassa ja Seinäjoella, samalla työantajalla mutta vain eri toimipaikoissa. :)

   Poista
 2. Minäkin kiinnostuin työpaikastasi. Oletin sun olevan Vaasassa töissä. :)
  T. Seinäjokinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös Vaasassa töissä Seinäjoen lisäksi. Vaihtelu virkistää. :D

   Poista