torstai 8. marraskuuta 2012

Halensin tilaus tuli!

Kuvasin Halensin paketin sisällön päälläni mutta nyt vasta huomasin, että kaikki kuvat eivät todellakaan onnistuneet. En sitten jaksanut pukea vaatteita uudelleen päälle ja kuvata, sen verran laiska olen nyt. :D Eilen meni töissä myöhään ja tänäänkin olin niin myöhään vasta kotona. Onneksi huomenna alkaa viikonloppu. Yksi keikka ainakin tiedossa. :)

Paketin sisältö oli sillä tavalla mieluinen, että kaikki meni ainakin päälle. :D


  • Halens toppatakki, koko 52. Tätä takkia odotin eniten mutta se oli kyllä pettymys. Olen jotenkin sellaisen tatin näköinen tuo takki päällä, malli ei vain ole hyvä. Takki on kaunis väriltään ja varmasti on lämmin!
  •  South toppatakki, koko 50. Tämä takki oli aika pieni minulle kuten kuvasta varmaan näkyy. Tuo huppu oli tosi kiva ja väri myös mutta tykkäisin, jos tuo takki olisi malliltaan pidempi. 
  •  So Fabulous jumpperi ja saman merkin wetlook -leggarit, koko 52. Tuo jumpperi on kiva mutta ei kuitenkaan niin kiva, että sen päättäsin pitää. Palautukseen siis. Tykkään kyllä juuri tuollaisesta graafisesta kuviosta mutta kokonaisuus ei vain jostain syystä nappaa. Leggarit oli hyvät, ne pidän. Pinnassa on todella himmeä wetlook, ei mitenkään sellainen oikein näyttävä siis.
  •  So Fabulous tunika, koko 52. This is pure Love! Tämä on niin ihana tunika! Raidat, materiaali, värit ja malli ovat kaikki nappiin ainakin omasta mielestäni. Tämä lähtee Dubaihin mukaan for sure. :)

  • So Fabulous pitkä toppi, koko 52. Tämä toppi oli ihan ok mutta palautukseen lähtee. Dubaista tulee varmaan ostettua monta toppia, varsinkin NewLookista. :D

  • South farkut, koko 50. Nämä farkut oli kiva ylläri, mukavat jalkaan ja tälläisiä minulla ei todellakaan ole ollut ennestään. Näyttävät luonnossa paljon paremmilta kuin tuossa kuvassa. Näissä on 2% elastaania ja toivon, että eivät veny ihan kauheasti. Otinkin tarkoituksella koon 50, että ei ihan heti ole liian iso koko.
Sellaisia vaatteita. Mitäs tykkäsitte?

Hmm..mitähän sitä tekisi. Pitäisi vielä siivota ja pestä pyykkiä mutta harkitsen vakavasti  niiden lykkäämistä huomiseksi. Ärsyän pakata takaisin nuo tilatut vaatteet niihin pieniin muovipusseihin, en saa ikinä niitä pakattua hyvin. Noh, pakko se on tehdä!


14 kommenttia:

  1. Etkä ole tatin näköinen tuossa ruskeassa takissa! :D Minusta se sopii sulle tosi hyvin, niin väri kuin mallikin. Tuo toinen takki sen sijaan ei oikein istu, niin kuin sanoitkin. Ja tuo raidallinen tunika on tosiaan IHANA, saatanpa tilata sellaisen itsellenikin ensi kevättä varten :)
    terkuin Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tarja,

      Takki lähti kuitenkin palautukseen, sinun pitää tilata se itsellesi. ;) Tuo tunika on niiiin ihana. :)

      Poista
  2. Tuo raitatunika on <3
    Hiukkasen olen kade että pääsen ihan irl NewLookille... itse tyydyin tänään naputtelemaan vaan tilauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Kirsikkainen,

      Teidän pitäis nähdä ilmeeni, kun astun NewLookin tai esim. Evansin liikkeisiin sisään, varmaan ihan hullujen huoneelta karanneen näköinen. :D Rakastan niin paljon vaatteita ja shoppailua, sitä kun ei täällä Suomessa pääse tekemään niin paljoa, ainakaan muodin osalta.

      Poista
    2. Hih!
      Viime vuonna Lontoon reissulla mies risti NewLookin helvetin esikartanoksi varsinkin kun sinne piti mennä vielä uudelleen! Lievitystä toi kuulema vain ja ainoastaan viereisen Starbucksin wi-fi ;) kummallisia nuo miehet!

      Poista
  3. Mun kokemus on kyllä, että 2% elastaania tarkoittaa farkuissa melkoisia pussihousuja, jos ei ota aluksi todella tiukkaa, liian pientä kokoa. Riippuu tietysti vähän myös kankaan paksuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivottavasti ei käy niin! Kyllä nuo housut oli jämäkät jalkaan, sain napin just ja just kiinni.

      Poista
  4. Sä taidat olla hoikistunut, vaatteet ainakin istuu sun päälle aivan täydellisesti :) Raitatunika on IHANA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emmiveera! :) Puntarin mukaan en ole laihtunut enää sen 12 kg jälkeen, toivossa on silti hyvää elää. :D

      Poista
  5. Toi raidallinen tunika sopii sinulle todella hyvin. :) Tosi kivan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen vain tietää, kun osuu oikea vaate kohdalle. En enää osta vaatteita, jos olen vähäsenkään epävarma. :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Niin onkin ja ei edes maksanut paljoa, 44,95€. :)

      Poista
  7. Olen tehnyt noita tunikoita monia eri kankaista lyhyempänä puseromallina sekä pitempänä mekkomallina, kaavat otin yhdestä valmispuserosta. Kangasmateriaaleja vaihtamalla saa arkikäyttöön sopivia sekä juhlavampia malleja - enkä ole enää "ei mitään päällepantavaa"-nainen. Palankankaista saa kätevästi ja edullisesti, ja joistakin kirppariverhoistakin! On arkiasua, oloasua, yöpukua, juhlavaatetta..

    VastaaPoista