keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Back home

Viime yönä kotiuduin Dubaista, meni sitten toooosi myöhään kotiin pääseminen. Olin meinaa vasta 04:30 kotona ja seuraavana aamuna töihin, mahtavan kevyt laskeutuminen loman jälkeen...not.

Lento oli myöhässä ja pitää aina ajaa tuo ärsyttävä välimatka Helsingistä asti. Helpompaa olisi ollut ottaa jatkolento mutta useimmiten hinnat ovat todella suolaisia. Kyllä kävi niin kateeksi eilen niitä onnellisia, jotka asuvat Helsingissä tai siinä lähellä!! En ole vielä edes purkanut matkalaukkua, enkä ehtinyt tehdä oikein muutakaan, kun töissä meni myöhään. Huomenna pitäisi olla paremmin aikaa, niin toivottavasti silloin ehdin tehdä postausta matkasta.

Matkan jälkeinen masennus taisi iskeä, ennen en ole sellaisesta kärsinyt mutta nyt taisi tulla. Taitaa kertoa jotain matkakohteesta. :)


5 kommenttia:

  1. Tervetuloa kotiin. Kiva kuulla että oli ilmeisesti hyvä reissu :) Laitathan pian loma/asukuvia. Toivottavasti olosi pian paranee.

    VastaaPoista
  2. Olis tosi ihanaa kuulla, millaiset plussakoon shoppailumahkut Dubaista löytyy, ihan liikkeiden nimiä myöten, jos mahdollista. Nimim. matka suunnitteilla :)

    VastaaPoista