lauantai 25. helmikuuta 2012

Lauantaita

Tänään olen vipeltänyt jo kaupungilla, viettänyt aikaa yövieraan kanssa ja tehnyt ruokaa. Asuksi valikoitui todella simppeli juttu.

Nyt on päällä Zizziä ihan päästä jalkoihin. :)
Ruoaksi tein simppelisti kanaa kasviksien ja riisin kanssa. Mielessä kävi päivällä, että menen Kotipizzan kautta kotiin..mutta päätin sitten syödä terveellisemmin kotona. Eilen tuli herkuteltua Amarillossa carlic steakilla, joten oli syytä ottaa iisimmin.

Minun kanakastikkeeseen tulee mausteeksi kanamaustetta, kanelia, chiliä ja cayannepippuria. Tuon annoksen lisäksi söin vielä salaattia.
Jälkkäriksi popsin juuri tälläistä herkkua. :D


Kynnet näyttää nyt tälläisiltä...
Essie rocks! Päällä orlyn kimallelakkaa, joka muuten vetelee viimeisiään.
Tein tänään hyvän hankinnan H&M:ltä, löysin mainiot housut. Ne näkyy pian päivän asukuvissa. :) Tuo uusi H&M Kivihaassa myy aika hyvin tuota plussamallistoa, harmi ettei sitä löydy keskustan H&M:ltä. Löysin ihanan paidan, mutta siitä oli enää tasan kaksi kappaletta jäljellä ja tietty väärää kokoa. :( Sama juttu oli parilla muullakin paidalla tänään samassa paikassa, pöh.

Eilen tuli käytyä baarissa, ihanan Saran uuden levyn ennakkokuuntelussa oltiin. Mahtava levy, jonka hyppysiini saamista odotan innoissani. Uusi video tuli myös nähtyä, se oli kuulemma saatu valmiiksi juuri vasta eilen. Video oli tehty tuohon "se liikuttaa meitä ajassa"- biisiin, oli hieno. Bändin pojat olivat myös baarissa paikalla, tai no yksi puuttui.

Paljon hauskoja juttuja mahtunut jo tähän viikonloppuun. :)

1 kommentti:

  1. Tosi kauniit nuo kynnet, ihanan väriset ja silti samalla kimaltavat.

    VastaaPoista