perjantai 17. helmikuuta 2012

"Asukuvaa"

Otin tuossa parina aamuna asukuvia mutta jotenkin niistä tuli sellaisia blaahh juttuja. En ole löytänyt hetkeen mielenkiintoisia vaatteita tai no jos pääsisin Lontooseen, niin löytyisi kyllä! Tilaaminen on sinänsä riskialtista, koska palauttaminen ei välttämättä kannata ja myyminen eteenpäinkään ei aina onnistu. Pukeudun tarkoituksella toimistotyyliin nykyään, koska sellaisessa paikassa olen töissä nyt. Mutta jotain uusia vaatekappaleita haluaisin ehdottomasti, että toimistopukeutuminen saisi jotain uutta särmää.

Tässä nyt kuitenkin yhtä asukuvaa, joka on omasta mielestäi kuolettavan tylsä. :/

Hih, bloggeri taisi olla samaa mieltä kuvan sisällöstä, kesti nimittäin ikuisuuden latautua! :D
Teen huomenissa sen postauksen projektistani. Kävin eilen ensimmäistä sh´bam -tunnilla, oli aikamoista show-meininkiä! :)

2 kommenttia:

 1. Moiks! Eksä ookaa enää Sjoen Zizzis töis? :O
  Mä täälä edelleenkin uskollisena lukijana pyörin, vaikka oonki harrastanu hiljasuutta kommentoinnin suhteen. Kiva on tuokin asu, eikä yhtään tylsä. Noi ton malliset neuletakit on parhaita, mä en oo vaan onnistunu löytään kokopitkällä hihalla.. Mistä toi on ostettu?


  KR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa KR,

   Juu, en ole ollut siellä enää sitten viime kesän. Neuletakin olen ostanut jotain pari vuotta sitten Tukholman Åhlensilta, se on Åhlensin omaa plussamallistoa. Tuo on nykyään aika reilu minulle, mutta matsku on mukavan ohutta ja malli on tosiaan kiva! :)

   Poista