tiistai 23. elokuuta 2011

Vinkkejä

Moni on varmaan kuullut MTL- tyttöjen uusimmasta yhteistyöstä Sokoksen kanssa? Onko kukaan käynyt vielä katsastamassa Gossip malliston Sokoksilla? Lähin Sokoksen tavaratalo, jossa myydään myös vaatteita, taitaa olla täältä Vaasasta päin katsottuna Porin tavaratalo. Noh, sinne en ole menossa mutta Jyväskylään kylläkin. Pääsen siis vihdoinkin katsastamaan tarjonnan ja täytyy toivoa, että mallisto on kattava. Elokuussahan vasta ne ovatkin kauppoihin saapuneet mutta joitakin positiivisia kommentteja olen kuullut vaatteista.

Kuva: Sokos.fi

Kuva: sokos.fi

Toinen vinkki on mielenkiintoinen ainakin sellaisille, joiden täytyy pukeutua asiallisesti business tyyliin. Nimittäin Max Mara on perustanut uuden plussakokoisille suunnatun malliston nimeltään Persona. Vaatteita pitäisi löytyä uudesta Max Maran myymälästä Helsingin World Trade Centeristä. Korjatkaa, jos olen väärässä liikkeen sijainnista.

Kolmanneksi voisin vinkata lukijan bongauksesta. Nimittäin ainakin minulle ennestään tuntematon City Chic, joka toimittaa myös Suomeen.

Kerron sitten miten meni Jyväskylän reissu ja miltä mallisto näytti. :)

EDIT: Persona myymälä sijaitsee Helsingin Pörssitalossa Fabianinkadulla!!

9 kommenttia:

 1. Mä en oo onnistinut kuulemaan tästä koko MTL-jutusta yhtään mitään O_o Nyt kyllä kiinnostus jonkin verran heräsi, ainut vaan että tällä hetkellä budjetti menee kaikkeen muuhun kuin uusiin vaatteisiin :|

  VastaaPoista
 2. Oisin odottanu jotain räväkämpää tosta Sokkarin mallistosta. En tosiaankaan siks, että se on Sokkarilla, vaan koska Mimmi ja Peppi siinä mukana. Mua ei sytyttäny noi..
  Max Mara pitää käydä tsekkaamassa.
  Btw Satussa on jotain samaa näköä kuin MTL:n Pepissä.

  VastaaPoista
 3. Citychick ei sivujensa mukaan kylläkään toimita kuin Usaan. Onko sulla jotain sisäpiiritietoa muusta? :)

  VastaaPoista
 4. Itsellekin tuli jotenkin sellainen mielikuva mallistosta noiden kuvien perusteella, että aika tavallisesta ja rauhallisesta mallistosta on kyse. Noh, saas nähdä. :)

  City Chici sivut ovat kyllä aika selvät mutta ainakin tämän lausen perusteella voisin päätellä, että he lähettävät ulkomaillekin:

  "An important note about international shipments

  Your order may be subject to import duties and taxes, which are levied once your package reaches your country. City Chic does not collect duties and taxes and cannot predict what your particular charges may be. If you do incur these additional charges, they must be rendered in order for your package to clear customs. For more information regarding your country's custom policies, please contact your local customs office."

  VastaaPoista
 5. Piti kirjoittaa epäselvät.. :D

  VastaaPoista
 6. Komento takaisin koskien tuota City Chickiä, ei ne toimita Suomeen. Tein testi tilauksen ja eihän siellä ollut kuin Kanada ja Usa vaihtoehtoina. Sori, jos joku kerkisi jo innostumaan! :(

  VastaaPoista
 7. Persona mallisto on ollut olemassa jo usean vuoden ajan ja sitä on ollut saatavilla esim. Lontoossa Harrodsilta.
  MaxMaran Marina Rinaldi on ollut minulle ISO pettymys niin viime keväänä kuin nyt syksylläkin. Helsingin myymälän valikoimista on tiputettu pois koko XL (50-52), näin oli ainakin asian laita ainakin kolmen eri mekon ja yhden tunika + leggarit yhdistelmän kohdalla joita olisin halunnut sovittaa. Suurinta Rinaldin valmistamaa kokoa XXL on ollut Helsingissä aniharvoin saatavilla.
  Itse en viitsinyt mennä edes Personaa katsastamaan, koska mieli oli niin matalalla Rinaldilla poikkeamisen jälkeen. Varsinkin kun olen olluit heidän asiakkaansa 15+ vuoden ajan ostaen lähes kaikki työvaatteeni heidän mallistostaan. ÄRSYTTÄÄ roppakaupalla. Nyt metsästelen ko. malleja ympäri Eurooppaa ja mietin, mihin kaupunkiin suuntaan viikonloppulomalle.

  VastaaPoista
 8. Heippa Petra! Bongasin Personan mainoksen Optio-lehdestä ja siinä annettiin ymmärtää, että se on uusi juttu. Mutta ilmeisesti se on uusi juttu kuitenkin Suomessa, vai? :) Rinaldilla olen minäkin joskus poikennut mutta sovittamiseen asti en ole mennyt. Oletko kysynyt, että millä perusteella he eivät myy enää isompia kokoja? Tosi ikävä juttu! :(

  VastaaPoista
 9. Jep Satu Persona on uusi vain Suomessa, muualla sitä on ollut myynnissä jo vuosien ajan. Tuosta Rinaldista sen verran, että vastaus keväällä oli, että heille jäävät isot koot kuulema käsiin. Noh selailin aletankoja ja isoja niissä ei ollut, kun eivät niitä ole tilanneetkaan, mitä ilmeisimmin, mutta pienimmät koot 17-19 (40-42) niistä kyllä löytyivät.
  Olen laittanut sekä keväällä että syksyllä viestiä s-postitse Rinaldille Italiaan ja vastaus on, että täytyyhän sinun ymmärtää, että he eivät voi vaikuttaa siihen, mitä kokoja myymälät ostavat sisään eli siis aivan haista kukkanen vastaus. Kehottivat sitten ottamaan yhteyttä muihin webbisivuston listalla oleviin Rinaldin liikkeisiin. Kuriositeettina mainittakoon, että listalta löytyi vieläkin Lontoon Harrods, joka on diskriminoinut isot koot jo vuosi sitten ja poistanut ne valikoimistaan.
  Nyt on sitten mietintämyssyssä matka Lontooseen tai Berliiniin.

  VastaaPoista