maanantai 22. elokuuta 2011

Toivepostaus: Alusvaatteet

Jos sattuisin käyttämään esimerkiksi koon 80B rintaliivejä, niin tätäkään postausta ei varmaan tarvitsisi. Mutta koska asia ei ole niin, lukijan pyynnöstä kerron nyt muutamia vinkkejä alusvaatteiden ostoon, jos siellä olisi vaikka muutama muukin, jotka ei kuulu tuohon 80B ryhmään. :D

Parhaimmat liivit olen löytänyt Briteistä Debenhamsin alusvaate- osastolta. Valitettavasti Debenhams ei toimita Suomeen ollenkaan..Ruotsiin kylläkin :( Mutta jos joku on sinnepäin menossa niin kannattaa katsastaa Gorgeous.

Toiseksi paras paikka on hankkia liivejä on mielestäni YoursClothing ja sieltähän toimitetaan Suomeen. :)

Nämä esimerkiksi ovat hyvät.
Kolmanneksi suosittelen Evansin valikoimaa. Hinnat ovat aavistuksen Yoursia korkeammat mutta laadussa en ole huomannut merkittävää eroa. :) Sivuilta löytyy hyvin infoa kuinka löytää istuvat rintaliivit, kannattaa käydä katsomassa täältä.

Suomen valikoimista käytän pääasiassa Seppälän GG-mallistoa ja Lindexin Generousia. Lindexin sivuilta pääsee tilaamaan suoraan täältä. Seppälään täytyy mennä sovittelemaan paikan päälle.

Itse en ole koskaan raaskinut laittaa 100 € alusvaatteisiin, joten olen yrittänyt etsiä edullisempia vaihtoehtoja. Changen liivejä olen myös joskus käyttänyt mutta nyt heidän mallistot ovat menneet pienempään suuntaan tai ainakaan minä en ole löytänyt sieltä vähään aikaan mitään.

Oliko apua kenellekäään? :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos, kun toteutit pyyntöni! Postauksesta oli paljon apua, ja minun täytyykin tehdä Yoursille tilaus pikimmiten... Lindexin ja Kappahlin valikoimissa kuppikoot loppuvat jonnekin E:hen, kun minä taas tarvitsisin paljon isompaa kuppia. Olisikohan Seppälässä isompia kuppeja, täytyy varmaan käydä katsastamassa.

    Vaikka en muuten kauheasti firman vaatteista välitä, Yoursilla on näköjään myös ihania pikkareita ja sukkiksia, kiitos paljon vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Aikaisemmin ostin lindex-kappah-h&m-seppälä-sektorilta rintsikoita ja ärsyynnyin kaaritukiin, jotka irtoilivat milloin kesken työpäivän ja milloin pesukoneeseen (korjaus maksoi 150 €). Nyt olen pääasiassa käyttänyt "tissiliivikerhon" Eleganzia by Miriale-rintsikoita ja olen tyytyväinen. Laatu on noihin em. liikkeiden rintsikoihin verrattuna paljon parempi ja hinta aina sen n. 16 € kotiinkannettuna. kerhosta voi aina erota, kun varastot täyttyy ja mennä sitten takaisin. Ne ekat halvat rintsikat (muutamalla eurolla saa) , jotka tulee, on mielestäni jotain sekundaa, mutta niiden jälkeen tulee parempilaatuisia. Kokoja ainakin F-kuppiin asti.

    Toinen lemppari on Funky Lady, joka on itselläni melkein naapurissa. Ei taida olla vielä nettikauppaa. Kokoja aina I-kuppiin asti.

    VastaaPoista