sunnuntai 28. elokuuta 2011

It was a nice trip once again

Jyväskylästä taas kotiuduttu eilen ja on se vaan kiva kaupunki, oli paljon vilinää kaupungilla. :)
Kävin katsastamassa Gossip- malliston Sokoksella ja täytyy nyt valitettavasti todeta, että ei ainakaan minuun iskenyt. Yhtä neuletakkia olisin voinut sovittaa mutta en sitten jaksanut raahautua sovituskoppiin. Hinnat olivat kyllä mukavia, yllättävän edullisia. :)

Peppi on kyllä kaunis tuossa kuvassa!


Ruutu ei ole koskaan kiinnostanut ja ei se kyllä oikein sovikaan itselleni, näytän ihan maatalon emännältä. :D

Päällä oli Evansin ihana seepratunika. :)

Illalla mentiin The Blankon keikalle ( Taaas!!!) :))

Tuli asu ongelmia. Tähän en sitten kuitenkaan päätynyt

...vaan tähän. Leggarit on H&M:n, tunika äitini vanha, koko 40 (!), tuo oli yhdessä kirppiskasassa, josta sen sitten otin itselleni. :) Keng'ät on muuten ostettu NS Kingiltä jokunen vuosi sitten. Onkohan heillä liike vielä Itäkeskuksessa?

6 kommenttia:

 1. Hei, pisti silmään kommenttisi maatilan emmännästä, emme todellakaan käytä ruutukuoseja :) mutta seuraan blogiasi aina kun navetalta ehdin.Kyllä maallakin voi olla kiinnostunut miltä näyttää. terkuin kaimasi Satu

  VastaaPoista
 2. Heippa! Voi, en tarkoittanut sitä pahalla! Itsekin olen varttunut maatilalla ja lähinnä tuli mieleeni maatalon emäntä useita kymmeniä vuosia sitten. Sellaisia, joita näkee vanhoissa Suomi-filmi elokuvissa.:)

  VastaaPoista
 3. Kävin kans kattomas, että miltä uus gossip näyttää. Toki en vielä Sokokseen asti päässyt, mutta Prismassakin oli aikalailla jo vaatetta. Sieltä vaan tietenki puuttu ne mitkä olis eniten kiinnostanut.. :D
  Noh, pitänee suunnata Sokokselle. Mutta täytyy myöntää, että ei siä kovin omannäköistä ollut. Yhtä neuletakkia (missä tähtiä selässä) kyllä sovitin, mutta olisin ollut enemmän kiinnostunut siitä joka on Mimmilla promokuvissa. Oonko mä muuten ainoo jonka mielestä housujen koot on pienentyny??? Vai oonko mä ainut paksujalkanen Suomen kamaralla.. :O

  KR

  VastaaPoista
 4. Hei KR! Minä en edes tiennyt, että Gossip tulee myyntiin myös Prismaan. Mistä bongasit tiedon? Eilisellä kauppareissulla Prismassan näinkin sitten Gossipin mainoksen mutta empä sitten muistanut käydä osastolla asti! :( Minä meinasin sovittaa samaa tähti neuletakkia mutta sitten laiskuus iski! Housuja en ole hetkeen ostanutkaan mutta saattaapi olla, että ovat pienentyneet. Kun ainakin Evansillakin tuntui nuo vaatteet olevan jotenkin pienempiä kuin ennemmin!

  VastaaPoista
 5. Moikka Satu! :)

  Kiva kun vastailit! Muistaakseni sain tiedon tuohon Yhteishyvästä, en toki oo 100% varma. Mutta siä niitä näyttää olevan, paitsi ei tietenkää niissä Prismoissa joissa ei muutenkaa oo suuri vaatevalikoima (kuten Ideaparkissa, käyty on). Luulisin kyllä, että Vaasan kokoisessa paikassa kuitenkin Prisman valikoimasta löytyy. Itse kävin Kangasalan Prismassa ja sielläkin tosiaan oli, vaikkakin sai hakemalla hakea, kun ei ollut minkäänlaista mainosta tms. :)

  KR

  VastaaPoista
 6. Kyllä vaasan prismasta löytyy Gossip-malliston vaatteita. itse kävin tämän asian tänään toteamassa. Melko vähän oli silti valikoimaa, ainakin yläosissa, mutta itse löysin sieltä mustat pilli'farkut', jotka on aivan taivaalliset. Normaalisti plussakoon housuissa saa olettaa vyötärön nousevan korviin, mutta näissä se jää sinne minne pitääkin, eli tarpeeksi alas:) Suosittelen kyllä, kannattaa käydä katsastamassa jospa jotain kivaa löytyisi.. Vaikka ei sillä valikoimalla ihan koko vaatekaappia uusiksi pistettäisi :)

  VastaaPoista