sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sara ♥

Perjantain Saran keikka oli kyllä yks parhaimmista ellei paras! Keikka oli Jalasjärven Aukisti rockissa, tuli nyt sielläkin käytyä ekaa kertaa. Vuokrattiin mökki, kun ei viitsinyt lähteä ajamaan takaisin kotiin silloin yöllä. Oli kiva mökki ja tulipa ensimmäistä kertaa tehtyä nuotio ihan itse. :)

Päällä oli Evansia ja NewLookia. Heitin tuohon päälle vielä huivin, kun illalla tuli aika vilpoinen.
Ja sitten niitä keikkakuvia. :) Saa skipata, jos ei niin välitä Sarasta. ;)


Joa ja rumpali Andreas

Joa läheltä :D
Kitaristi Antti
Joa, Antti ja Kristian


Kyllähän se soitto noinkin käy. :)

Sellainen weekend se.

Niin ja se lemppari takki tekemästäni kollaasista oli numero 4, kuten KR arvasikin. :) Takkia en ole kuitenkaan ainakaan vielä tilannut.. :)


Voisin seuraavaksi alkaa väsäilemään alusvaate postausta, jota toivottiin. :)

3 kommenttia:

 1. Hei kaimaseni, surffailin netissä ja löysin uuden + kokojen kaupan ( siis uusi minulle) ajatteli kuitenkin laittaan linkin jos vaikka olisi uusi sinulekkin http://www.citychiconline.com/
  terkui Satu

  VastaaPoista
 2. Juhuu!!! :D
  Aika hyvin arvasin! :)

  KR

  VastaaPoista
 3. Heippa! Kävin tsekkaamassa city chicin tarjonnan ja olihan siellä kaikkea mielenkiintoista. :)Ja jos tilaa pienemmällä summalla niin tuskin jää paketti tulliin kiinni. Tilasin Torridilta aikoinaan aika paljonkin mutta sitten rupesi ärsyttämään tullimaksut. Briteistä kun tilaa niin ei joudu tulleja makselemaan ja tavarat tulee muutamassa päivässä..ainakin useimmiten. :)

  Olet hyvä arvailemaan KR! :)

  VastaaPoista