lauantai 13. elokuuta 2011

Päivän asu

Päällä oli aika simppeli asu. Paita - Zizzi, Pitsitoppi - Zizzi, Farkut - Evans
Oltiin tänään anoppilassa käymässä ja kotiin vietäväksi saatiin iso kasa marjoja. :))

Maanantai lähenee hurjaa vauhtia! Odotan bileitä kyllä niin lujaa, ettei mitään rajaa. :)

Värjäsin muuten eilen ihan itse hiukset pitkääästä aikaa. Oli pakko kokeilla Lorealin uutta mousse värjäysvaahtoa. Ja oli kyllä helpompi levittää, kuin nestemäinen. Olen tyytyväinen lopputulokseen vaikka sävy piti olla tumman ruskea mutta aika mustalta tuo ainakin omasta mielestäni näyttää..

Tämän näköisiä purkkeja, jos joku innostuu värjäämään kans. :)


6 kommenttia:

  1. Kiva asu!! Kauniilta näytät! :)

    Voisitko laittaa noitten farkkujen linkkiä, on aivan ihanat!

    KR

    VastaaPoista
  2. Moikka! Eksyin lukemaan blogiasi ja tulikin kahlattua koko blogi läpi. OIkein mukavaa luettavaa ja kauniita asuja sinulla. Oli kiva löytää uusi blogi jota jatkossakin tulee luettua!

    hetku

    VastaaPoista
  3. KR: Kiitos, itsekin tykkään tuosta uudesta Zizzin paidasta ja nuo farkut on tämän hetkiset lempparit. Olen ostanut ne jo reilu vuosi sitten Lontoosta. Heidän sivuilla ei näyttänyt olevan vastaavia tällä hetkellä. :(

    Ano: Tervetuloa joukkoon! Tosi mukava kuulla, että jaksoit lukea koko blogin läpi. :))

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti asu ja kuva! Muutenkin kiva blogi, nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan..

    Mulla olis yksi postausehdotus: voisit kertoa, mistä löydät alusvaatteita. Taidan olla aika samankokoinen, mutta mulla on aina kamala ongelma löytää nättejä ja hyvin istuvia alusvaatteita, varsinkin rintaliivejä.

    VastaaPoista
  5. Heippa!
    Kiva juttu, että uskalsit laittaa kommenttai, niitä on aina tosi mukava saada. :) Voisin tehdäkin alusvaatteista erikseen postauksen, vaikka niiden saatavuus on kyllä hankala Suomessa vieläkin. Onneksi on nettikaupat! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitti vastauksesta! Olen itsekin just hoksannut nettikaupat, mutta olis kiva kuulla suosituksia nettikaupoista ja esim. joistain rintaliivimalleista. Tuntuu niin riskaabelilta ostaa netistä. :-)

    VastaaPoista