keskiviikko 3. elokuuta 2011

Huuto.nettiin

Kyllä tuo huuto.nettiin myyntiin laittaminen on raskasta hommaa, siitä on aika pitkä aika, kun viimeksi sitä olen tehnyt. Mutta nyt on siitäkin suoriuduttu. Voin sinne vielä lisätäkin jotain...ehkä. :)
Laitoin sinne nyt vaan ne, jotka jäi torilla myymättä.

Huutamaan pääset TÄSTÄ!
Tunnukseni on siis Bionca, jos vaikka tuo linkki lakkaa toimimasta.

Sain tänään mukavan puhelinsoiton. Siitä sitten lisää, jos juttu toteutuu. :)
Varattiin muuten tyttöjen kanssa hotelli Rihanna On The Beach jutskaa varten ja nyt sitten vaan odotellaan, että se päivä tupsahtaa sieltä piankin. Odotan kovasti Tinie Tempahin näkemistä ja tietty Jare&VilleGallekin on hienoa nähdä..Rihannasta puhumattakaan. Tulee mahtava reissu! :)

3 kommenttia:

 1. oot laittanut paljon aikaa, että voi tarjota.. joutuu ravaamaan yhtenään huutonetissä :D ja onko mahdollista noutaa tuote, jos saan huudettua jotain? -Juulia

  VastaaPoista
 2. Heippa! Huuto.net oli muuttunut aika paljon sitten viime käymisen, meni ihan pasmat sekaisin. :( Huomasin pitkän huutamisajan sitten kun olin laittanut sinne jo suurimman osan, pari viimeistä on lyhyemmälä ajalla. :( Olisin käyttänyt osta heti- jutttua, mutta kun en ole tunnistautunut, en voinut sitä käyttää. aargh!

  Voi noutaa kyllä ja maksaa sitten paikan päällä.

  VastaaPoista
 3. Olipas sulla taas kaikkea kivaa täällä :) Pinkki muuten pukee sua tosi kauniisti - tuo Jyväskylän yökuva on kaunis otos sinusta :)

  VastaaPoista