sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

London shoppings part one

Lippu ei ole nyt kovin korkealla. Pieni nuha vaivannut koko viikon ja nyt ääni on mennyt aika totaalisesti. Kävin tänään kaupassa ja tarvitsin myyjän apua, piti sitten hoitaa asiat kuiskaamalla. :D Lisäksi migreeni vaivasi tänään, mutta onneksi sitä ei olekaan ollut hetkeen. Pillerillä ja päikkäreillä siitäkin selvittiin. Kaiken muun hyvän lisäksi on vielä se aika kuukaudesta, joten olo ei ole kovin hohdokas. Olen yrittänyt kuitenkin puuhailla tänään kaikki juttuja, joita vapaapäivinä pitää hoitaa.  Takapihan laittamisen suunnittelun aloitin tänään tekemällä tutkimusreissun puutarhamyymäläään. Paljon rahaa menee, jos toteutan suunnittelemani jutut. Olen sellainen ihminen, että haluan valmiiksi kaikki ja heti..joten hiljalleen toteuttaminen ei ole oikein oma juttuni. Tässä tilanteessa se tosin saattaa olla pakollinen. :(

Ai niin, ne ostokset. Esittelen nyt kosmetiikkaostokseni, koska energia ei oikein nyt riitä vaatekaapin penkomiseen. Kaikki muut kosmetiikkajutut löysin paitsi Helena Rubinsteinin meikkivoiteen. Sitä ei ilmeisti myydä enää ollenkaan Englanissa, buu!

Vasemmalta oikealle: D&G hajuvesi 3, Smashboxin meikinpohjustusaine, Inglotin itse kokoomani paletti, Diorin ripsari, mini luomiväripaletti ja rajauskynä.
Tuoksuttelin tuota D&G:n tuoksua heti silloin kun ne tulivat markkinoille. Suomen suolainen hinta (jotain 60€) lykkäsi ostostani. Debenhamsilla tuo tuoksu maksoi nyt alle 40€. :) Smashboxin pohjustaja on aivan korvaamaton tuote. Inglotilla oman meikkipaletin kokoaminen oli tosi hauskaa, ruskean eri sävyjä puuttui meikkipussistani ja tuo poskipuna on myös todella hyvä. Diorin uutuus ripsariin olin hiukan pettynyt, mutta käytän tietty tuon loppuun asti. :)

Huomenna tiedossa pitkästä aikaa parturin penkkiä, värjäystä ja leikkausta suunnitelmissa. Toivottavasti huomenna on tämä ääni jo normaali, muuten menen kyllä lääkäriin. Ei kai ole normaalia äänen olla kauankin aikaa tälläinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti