sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Päivän asu

Nyt on lippu huomattavasti korkeammalla. :) Töissä olen ollut jo muutaman päivän ja olo alkaa pikku hiljaa helpottamaan. Viikon kestänyt hellekin päättyi tänään. Ihan kuitenkaan en niitä 30 asteen helteitä halua, kun silloin ei oikein jaksa tehdä mitään.

Oltiin eilen kotiseudulla juhlimassa synttäreitä ja tänään tultiin takaisin tänne Vaasaan. Käytiin syömässä ihanassa ravintolassa meren äärellä ja sieltä jatkettiin Hietsuun rannalle hetkeksi.

Seuraavassa kuvassa näette päivän asua, joka ei koostu Lontoon ostoksista paitsi kenkien osalta. Tulette vielä joskus näkemään ne Lontoon ostokset vaatteiden osalta päivän asukuvina. :)

Bolero - Zizzi (uusi), Tunika - Zizzi (uusi), Caprit - Zizzi (uudet), Kengät - Lontoosta
Täällä kävimme syömässä, Strampen.
Kana-caersalaattini
Ajattelin mennä ensi sunnuntaina tänne Vaasan torille myymään tavaroitani. Onko kenelläkään kokemuksia? Ajattelin, että käyköhän siellä porukkaa?
Ensi perjantaina on tiedossa muuten Provinssissa käyntiä pitkästä aikaa. The Blanko ja The Sounds ainakin pitää nähdä. :)

5 kommenttia:

 1. Asia ei näihin kuviin liity mutta suosikeissasi on Sheapsmells, voiko sieltä tilata suomeen hajuvesiä ? entäs tulli? Lookfantasticilta ei ainakaan voi tilata.
  Terkuin...Satu

  VastaaPoista
 2. Niin ja kauniita ovat uudet Zizzin asut :) pitää itsekkin taas mennä ostoksille .
  Terkuin Satu

  VastaaPoista
 3. Heippa kaima! Cheampsmellistä voi tilata Suomeen ja palvelu on ainakin omalta kohdaltani aina toiminut hyvin. Kun tuotteet tilaa, niin 1-2 viikon kuluttua paketit on postilaatikossa. Sieltä postitetaan tuotteet usein eri erissä, että kaikki ei välttämättä tule aina samalla kertaa. Tigiä kannattaa tilata sieltä ja muutenkin kaikki tuotteet niin paljon edullisempia kuin meillä!

  Tänään tuli taas ihania uusia vaatteita myymälään, kannattaa tulla katsastamaan tarjonta. :D

  VastaaPoista
 4. Aiotko jossain vaiheessa laittaa Sjoelle kirpparipöytää ? :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kirpparia on pakko pian ajatella, kun vaatetta on kummasti kerääntynyt. :) Ja paikkana tulee varmaan olemaan Seinäjoen Shoppis, olin pettynyt tähän Vaasan kirppiksen toimintaan.

  VastaaPoista