torstai 15. heinäkuuta 2010

So freaking hot

Ei ole kyllä tässä helteiden aikana tullut oikein nukuttua, kun ei ole sellaista luxusta kuin ilmastoitu asunto. Tässä sen huomaa, että kuinka tärkeää uni on ihmisille. Työssä tulee virheitä, kun ei pysty keskittymään ja kotona menee hermot, kun on niin lämmin. Kämpän lämpötila on tällä hetkellä 28,9 astetta, että joo. Onneksi työpaikka on ilmastoitu, siellä olinkin tänään sellaiset 10 tuntia.

Mutta enää yksi yö ja sitten päästään koko porukka ilmastoituun hotelliin yöksi, kun Helsinkiin suunnataan.  Aion nukkua siellä hyvin ja pitkään ja hartaasti. Elvirakin otetaan mukaan, kun sinne saa viedä kissan ja hoitajaa ei viitsi kysellä näin lyhyelle ajalle. Mukava reissu varmasti tulee, kun ollaan jopa tiistaihin asti siellä. MUSEn keikkaa olen menossa katsomaan ja sitten Suomenlinnaan on tarkoitus mennä nauttimaan. Kai sitä voi vähäsen kauppojakin kierrellä, ilmastoituja sellaisia ainaski. :D

Suomen vuodenajoista olen aina pitänyt eniten syksystä. Luonto on kauniin värinen, on sopivan lämmin, ilma on usein sellainen synkkä ja kiehtova. Saan varmaan usean ihmisen vihat niskaani, kun en hehkuta kesän ihanuutta. Mutta näin se vaan on. :)

Syksyllä on muuten Lontoon reissukin, yksi syy lisää tykätä syksystä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti