lauantai 3. heinäkuuta 2010

Mielenkiintoisia uutuuksia

Ulkomailla on ihana käydä kosmetiikkaostoksilla, koska uusia ja tuntemattomia merkkejä on niin paljon. Tykkään tosi paljon kierrellä kosmetiikkakaupoissa ja kosketella ja nuuskia kaikkia uusia juttuja. Miksi Sephora ei voi olla Suomessa? Kyseistä liikettä Manhattanilta ei ollut vaikea bongata ja pakkohan sinne oli mennä nuuskimaan kaikkia ihania uusia juttuja. Mieskin tuli perässä liikkeeseen ja viihtyi siellä ainakin kaksi minuuttia, kunnes ilmoitti, että lähtee pihalle. :D
Oli muuten outoa, kun tuolla liikkeessä oli miehiä ihan ilman tyttöystäviä tai kavereita shoppailemassa itselleen kosmetiikkatuotteita, ne siellä ihan oikeasti kokeili voiteita kasvoihin ja mietti eri meikkivoiteiden välillä. :D

Tykkään tuotteista, joissa on paljon pigmenttiä. Esimerkiksi luomiväreissä ja kynsilakoissa pitää olla väriä, ei siitä muuten mitään tule, ainakaan omalla ihollani tai kynsilläni. Bongasin tämän kosmetiikkamerkin ja ihastuin heidän värikylläiseen valikoimaan. Merkkiä saa tilattua Suomeenkin nettikaupan kautta, jei.Ostin kyseisen merkin kynsilakan ja tänään kokeilin sitä ensimmäistä kertaa. Yksi kerroskin olisi riittänyt, mutta laitoin kaksi varmuuden vuoksi. Pahoittelut ylivaloittuneesta kuvasta, väri on luonnossa enemmän violettiin vivahtava.

Lisäksi kiertelin aika paljon hajuvesikaupoissa. Mukaan tarttui YSL:n Young Sexy Lovely tuoksu, jota on myyty Suomessakin jo pitkään. Yhdessä liikkeessä oli tarjous: Osta yksi, saat toisen kaupan päälle.
Laitoin toisen myyntiin huuto.nettiin, koska en mitenkään saa kahta pulloa kulutettua.
Laitoin myös kosmetiikkapakettia myyntiin, jos jotakuta kiinnostaa. Tuottet löytyy täältä.


Aiemmin mainitsemani Forever 21 liikkeessä oli tietenkin erittäin houkutteleva koruja pursuava osasto. Löysin yhden (!) kaulakorun, jonka päätin hankkia.


Kuvaaja (allekirjoittanut) oli tänään näkäjään vähän laiskalla tuulella, kun kaikista kuvista tuli näin huonoja.

Kaapissani on aina yhdet Adidaksen citytennarit. Edelliset oli ihan kulahtaneet, joten uudet hankin outlet- kylästä.


Tennarit on Missy Elliotin Adidakselle suunnittelemat, maksoivat dollareissa 49,90. Suomessa olisi saanut pulittaa varmaan aika paljon enemmän. Kuvaan eksyi vielä YSL:n uusi tuoksu, joka on siis huuto.netissä myynnissä.

Tänään istutin kukkaisia, mutta sitten huomasin tehneeni virhearvion. Lisää pitää hankkia vielä kaksi kukkaa, huomenna pitää mennä hankkimaan. Nukuin tänään muuten todella myöhään, univelkoja tuntu olevan. Nukkuminen vaan on niin kivaa. Olen inhonnut 69Eyesin Jyrkiä siitä lähtien, kun hän jossakin lehdessä julisti nukkumisen olevan nössöille. Anteeksi mitä???

Tänään  tuli taas käytyä leffassa, ilmaiseksi tarjottiin, niin eihän siitä voi kieltäytyä. Elokuva oli Date Night ja arvioisin sen aikasta keskinkertaiseksi. Lisäksi käytiin vielä Amarillossa syömässä terassilla. Oli muuten ihmeen vähäsen ihmisiä liikkeellä ilta ysiltä lauantaina.
Helsingin reissua pukkaa taas kahden viikon päästä. Toivottavasti on ihana ilma, niin pääsisi Suomen linnaan pyörimään. Lisäksi ajateltiin miehen kanssa mennä kiertoajelulle ja yhdistetylle risteilylle, ihan siis turistien tapaan. :)

1 kommentti: